moto g8 power – smartphone-ul care uimește prin baterie, cameră și ecran, este disponibil în România

Motorola anunță disponibilitatea moto g8 power în România, smartphone-ul de buget cu sistem variat de camere foto, un ecran captivant și o baterie care oferă libertatea de a profita zile întregi de tehnologie. Începând de azi, moto g8 power poate fi comandat de la partenerii autorizați, la prețul recomandat de 999 ron.
moto g8 power are o baterie de 5.000 mAh, care îi asigură o autonomie de trei zile, la o singură încărcare. Dispozitivul permite astfel ascultarea albumelor de muzică preferate timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film, vlog-uri, videoclipuri, documentare sau orice alt tip de conținut video.

În plus, moto g8  power este pregătit și pentru crearea de conținut variat. Cu o cameră de 16 MP cu focalizare rapidă și autofocus pentru detectarea feței, care surpinde în cadru de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard, fotografierea este una aparte, foarte ușoară și rapidă. Obiectivul telephoto al camerei, cu rezoluție înaltă, surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea incredibilă a imaginii, iar camera Macro Vision este ideală pentru fotografierea unor prim-planuri incredibile, de 5 ori mai aproape. Camera frontală cu tehnologie Quad Pixel face ca selfie-urile să fie gata de urcat pe Instagram, datorită fotografiilor clare și culorilor vii.

moto g8 power a fost construit pentru a aduce conținutul la viață cu ajutorul difuzoarelor stereo duble de la Dolby® audio.2 Cu acest sistem inteligent, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experiență audio clară. În plus, filmele, serialele sau jocurile depășesc realitatea pe ecranul incredibil de 6.4 ”Max Vision.

Dispozitivul se bucură și de un design rezistent la apă3, procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon ™ 665 și 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware. moto g8 power oferă o experiență de utilizare desăvârșită, prin specificații tehnice, performanță și design.

Disponibilitate și preț

moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 999 lei.

Pentru informații și specificații complete, vizitați site-ul nostru web https://ro.motorola.com

Declinarea responsabilității

1Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

2În comparație cu o singură boxă, pe baza testelor interne față de Motorola și o selecție de smartphone-uri concurente cu o singură boxă. Rezultatele pot fi diferite.

3 Design-ul rezistent la apă crează o barieră care protejează împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, picături de apă, transpirație sau ploaie ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă, sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; Nu este impermeabil.

MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. GOOGLE și ANDROID sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Fabricat cu tehnologii Dolby sub licență de la Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Audio, și simbolul dublu-D sunt mărci înregistrate ale Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2020 Motorola Mobility LLC.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper.  Urmăriți-ne pe, Facebook, Instagram, sau vizitați site-ul nostru web la adresa  https://www.motorola.com/ro/home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *