Motorola este partener IMINT pentru optimizare video

Ne bucurăm să vedem entuziasmul cu care a fost primit cel mai nou flagship de la Motorola, motorola edge+. Acest dispozitiv cu performanță rapidă, sunet puternic și ecran îndrăzneț, oferă o tehnologie avansată pentru fiecare categorie care contează în alegerea smartphone-ului preferat. Pe lângă conectivitate 5G, afișaj imersiv și bateria puternică care oferă autonomie, motorola edge+ este echipat și cu cea mai avansată stabilizare video din industrie.

Motorola a colaborat cu IMINT, lider global în software-uri de îmbunătățire a videoclipurilor, pentru a integra cele mai avansate soluții de optimizare video în dispozitivul motorola edge+. Vidhance, un software de îmbunătățire video de ultimă generație, permite utilizatorilor Motorola să creeze și să partajeze conținut video de calitate profesională chiar de pe telefoanele lor.

„IMINT și Motorola ridică ștacheta pentru performanțele video ale smartphone-urilor, cu mult mai sus decât a fost vreodată”, a spus Andreas Lifvendahl, CEO IMINT. „Cele mai bune soluții Vidhance din clasa noastră, disponibile pe dispozitivul motorola edge+, le permite utilizatorilor să creeze conținut video de calitate superioară, care până de curând era rezervat profesioniștilor din domeniu și camerelor video high-end.”

Elementele distinctive includ stabilizare video Vidhance cu suport activ OIS pentru a compensa mișcările nedorite în timpul filmării, reducerea dinamică a neclarității Vidhance și corecția Vidhance a câmpului de vizualizare, precum și debutul noii funcții Vidhance de corecție a adâncimii de imagine. Toate acestea stabilesc un nou standard pentru performanța video a smartphone-urilor și fac din motorola edge+ telefonul flagship cu tehnologie de top.

„Până acum, utilizatorii de smartphone-uri au prioritizat imaginile statice în fața video-urilor, dar obiceiurile de utilizare și de consum de conținut se schimbă rapid”, a explicat Thomas Milner, Head of Global Product Marketing Motorola. „Astăzi, odată cu creșterea platformelor Instagram, TikTok, Snapchat și a altor aplicații, utilizatorii își doresc video de înaltă calitate, pe care să îl poată crea direct de pe dispozitivele lor mobile. Fiecare dintre noi poate fi un creator de conținut și ne dorim să avem conținut media de calitate superioară, într-un mod simplu și rapid, cu ajutorul telefoanelor. Parteneriatul cu IMINT și implementarea soluțiilor Vidhance reușesc să poziționeze motorola edge+ ca prima alegere pentru dispozitive de divertisment.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *