HUAWEI anunță lansarea Seriei Y și a Tabletei T8: dispozitive de buget, care oferă tehnologie accesibilă consumatorilor

Camera excelentă, bateria puternică și design-ul atractiv sunt doar câteva dintre caracteristicile de top ale noilor telefoane – Huawei Y5p și Huawei Y6p

Ofertă de precomandă pentru seria Y și tableta T8, accesorii ideale pentru întreaga familie

București, 5 mai 2020 – Huawei Consumer Business Group a anunțat astăzi lansarea oficială a Seriei Y, noile smartphone-uri care se alătură portofoliului HUAWEI, precum și noua tabletă MatePad T8 care va fi disponibilă în curând. Huawei Y5p și Huawei Y6p sunt dispozitive cu funcții de top și performanțe deosebite, la un preț accesibil. Astfel, prețul recomandat al smartphone-ului Y5p este de 599 lei, în timp ce prețul recomandat pentru modelul Y6p este de 799 lei.

În perioada campaniei de precomandă, utilizatorii vor beneficia de o reducere de 200 de lei la plasarea comenzii pentru unul dintre dispozitivele din Seria Y, la partenerii autorizați ai HUAWEI. Campania se desfășoară în perioada 6 mai-24 mai și este special gândită pentru a oferi experiențe plăcute de utilizare întregii familii, de la cei mici la cei mari. În plus, în perioada următoare, vor avea loc și alte oferte speciale dedicate întregii familii, la produsele HUAWEI care răspund cel mai bine nevoilor acesteia.

Totodată, compania anunță și lansarea tabletei Huawei MatePad T8, un nou dispozitiv accesibil care se alătură portofoliului de produse. Printre dispozitivele vârf de gamă care urmează să fie în curând în portofoliul companiei se numără și tableta MatePad Pro și laptop-ul MateBook X Pro. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor, Huawei Consumer Business Group a pregătit o serie de oferte speciale pentru a simplifica accesul la tehnologie și a facilita activitățile de învățare, de lucru, de relaxare sau de a fi în formă de acasă, pregătind alături de partenerii săi pachete dedicate sau reduceri substanțiale.

Huawei MatePad T8, cea mai nouă tabletă din portofoliul HUAWEI, oferă performanțe puternice la un preț convenabil

Huawei MatePad T8, noua tabletă HUAWEI de 8 inci, este alimentată de un procesor octa-core și dispune de o baterie de 5100mAh, fiind un instrument de lucru, de învățare sau de relaxare ideal pentru o zi plină de activități. Tableta se remarcă printr-un design subțire și un raport ecran-corp de peste 80%, pentru o experiență de vizionare completă. Huawei Mate Pad T8 rulează sistemul de operare EMUI 10 și dispune de funcții inteligente, special gândite pentru confortul utilizatorului. Printre acestea, se numără patru moduri de protecție a ochilor, pentru o experiență de utilizare cât mai sigură, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Tableta va fi disponibilă pe piață în nuanța Deepsea Blue.

Spațiu de vizualizare extins și culori vii pentru noile Huawei Y5p și Huawei Y6p

Huawei Y5p și Huawei Y6p dispun de un spațiu de vizualizare extins și culori vii pe un ecran HUAWEI FullView de 5,45 inci în cazul Y5p și un ecran HUAWEI Dewdrop de 6,3 inci pe Y6p. Noile Y5p și Yp6 sunt alimentate de EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android al HUAWEI, care oferă utilizatorilor o experiență de utilizare mai ușoară. În plus, Huawei Y5p și Y6p vin cu o serie de optimizări ale sistemului și funcții intuitive care îmbunătățesc experiența de utilizare. HUAWEI EROFS, de pe EMUI 10.1, optimizează viteza de citire și rata de răspuns. În același timp, poate oferi stocare suplimentară de aproximativ 2 GB, pentru încă 1.000 de imagini sau încă 500 de fișiere audio. Datorită acestei optimizări, utilizatorii pot uita de grija lipsei de memorie pe smartphone-urile lor.

20 de ore de navigare pe internet 4G plus performanță ridicată a camerei

Smartphone-urile dispun de o baterie puternică, care susține multe ore de utilizare. O singură încărcare Huawei Y6p suportă până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, în timp ce Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore.

Pe lângă bateria puternică, Seria Y suportă tehnologia AI Power Saving care poate detecta aplicațiile de fundal care consumă cea mai multă baterie, oprind automat programele cu un consum anormal de energie.

Seria Huawei Y le oferă utilizatorilor o performanță ridicată a camerei la cel mai bun preț. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Aceste trei camere oferă o calitate deosebită a fotografiilor. În plus, camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Pe de altă parte, Huawei Y5p este echipat cu o cameră principală de 8 MP ce include modul HDR. Acest mod oferă ajustări specifice ale luminozității. Camera selfie de 5 MP suportă și funcția Face Unlock, care permite crearea de selfie-uri uimitoare.

Alimentată de un procesor octa-core, seria Huawei Y este echipată corespunzător pentru a gestiona în mod adecvat sarcinile de zi cu zi, cu o eficiență extremă. Huawei Y5p vine cu o memorie RAM standard de 2 GB și 32 GB de stocare, care poate fi extinsă până la 512 GB. Y6p poate rula cu ușurință mai multe aplicații datorită memoriei RAM de 3 GB și oferă o stocare de 64 GB.

Funcția Simple Mode creată pentru eficiență mărește pictogramele și dimensiunile fontului, pentru o interfață mai simplă, în timp ce Party Mode permite utilizatorilor să înlănțuiască wireless pe mai multe dispozitive, pentru a crea un sistem de sunet multi-channel.

Huawei Y5p și Y6p depășesc așteptările consumatorilor tineri, cărora le place să fie unici și să folosească smartphone-ul pentru divertisment și comunicare. Huawei Y5p vine în trei culori – Midnight Black, Phantom Blue și Mint Green, în timp ce Y6p este disponibil în trei finisaje contemporane: Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green. Dintre acestea, variantele Phantom Purple și Emerald Green dispun de un panou rafinat pe spate.

Navigarea pe internet și vizionarea videoclipurilor devin mai complexe cu oportunitățile de afișare extinse. Pentru ca ecranul FullView să ofere o funcționalitate completă, HUAWEI a realizat o serie de experimente pentru a obține un design cât mai compact. Astfel, noua Serie Y nu prezintă riscul de a-i fi compromisă fiabilitatea semnalului, chiar dacă o parte din spațiul intern este ocupată de afișaj.

În plus, Huawei Y5p și Y6p dispun de AppGallery preinstalat, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații HUAWEI, care oferă o multitudine de aplicații locale și globale ce îmbogățesc experiența utilizatorului. În total, App Gallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau ING. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *