Samsung extinde cu o lună garanția care urmează să expire, pentru toate produsele sale

În aceste momente dificile, este important să rămânem împreună chiar și atunci când măsurile de distanțare socială trebuie respectate. De aceea, ca parte a eforturilor noastre permanente de a-i sprijini pe utilizatorii noștri, vom extinde garanțiile tuturor produselor Samsung a căror perioadă de garanție urmează să expire între 15.03.2020 și 15.06.2020.

Astfel, utilizatorii aflați în această situație vor primi gratuit o prelungire a garanției până la 15.07.2020. Clienții nu trebuie să acționeze în vreun fel pentru ca prelungirea să intre în vigoare.

Pentru clienții care întâmpină probleme și nu pot sau nu doresc să părăsească domiciliul, oferim serviciul de asistență de la distanță, lansat în urmă cu trei ani în România. De asemenea, în aceste momente dificile pentru toți, în care lucrăm din propriile locuințe, le punem la dispoziție clienților noștri un nou serviciu de colectare a smartphone-urilor care necesită intervenția fizică a specialiștilor noștri. Astfel, un angajat al diviziei de service Samsung sau un curier va colecta telefoanele cu probleme tehnice, urmând să le returnăm clienților dispozitivele reparate în cel mai scurt timp. În plus, pentru că sănătatea clienților este cea mai importantă, toate telefoanele care ajung în service beneficiază gratuit de dezinfectare.  Reparațiile pot fi programate printr-un apel telefonic la numerele 08008 726 78 64 sau *8000.

Transmitem toate gândurile și urările de bine către clienții, partenerii și colaboratorii noștri.

#GetThroughThisTogether #Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *