Axis Communications lanseaza noua camera de colt sigura si rezistenta, destinata instalarilor de securitate sporita

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea camerei de retea AXIS Q9216-SLV, o camera de colt compacta si robusta conceputa sa ofere un camp vizual larg si o acoperire totala a zonei supravegheate. Disponibila in culoarea alba si otel inoxidabil elegant, camera ofera o calitate video inalta cu rezolutie de 4 MP si dispune de wide dynamic range (WDR) care aduce claritate, chiar si atunci cand scena contine atat zone intunecate, cat si zone luminoase.

Aceasta camera certificata IK10+/IP66, rezistenta la vandalism, este potrivita pentru utilizarea in instalarile de securitate sporita, precum inchisori si sectii de psihiatrie, acolo unde este necesara prevenirea incidentelor de auto-vatamare. Camera este prevazuta cu sistem de iluminare cu infrarosu (IR) invizibil de 940nm si masca poligonala de protejare a confidentialitatii persoanei, pentru a oferi o acoperire flexibila si a garanta respectarea intimitatii persoanelor. In plus, pentru usurinta in intretinere, carcasa din otel inoxidabil corespunde standardelor IP66 si IP6k9k, putand fi curatata folosind jeturi de apa de temperatura ridicata si presiune inalta. De asemenea, capacul frontal din doua bucati si rezistent la abraziune poate fi demontat usor pentru o curatare temeinica.

Principalele caracteristici includ:

  • Designul si materialul din care este construita camera previne ranirea persoanelor din incaperea monitorizata – prin caracteristica de anti-ligature –, fiind o camera robusta (IK10+);
  • Camera de colt – ceea ce permite acoperirea intregului spatiu, fara a lasa unghiuri moarte;
  • Tehnologie WDR si iluminare IR invizibila (940 nm);
  • Design compact – usor de instalat;
  • Tehnologie Zipstream care suporta H.264 si H.265;

Camera AXIS Q9216-SLV include tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265, care reduce semnificativ latimea de banda si capacitatea de stocare. Mai mult, firmware-ul semnat si modulul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejarea sistemului.

Mai multe informatii despre camera de retea AXIS Q9216-SLV aflati de la link, camera fiind disponibila prin intermediul retelei de distribuitori Axis de la data de 1 aprilie a acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *