PC Garage oferă cadou 200 asamblări Standard și Gold

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, continuă și în 2020 seria campaniilor de susținere a comunităţii, oferind în luna februarie nu mai puțin de 200 asamblări Standard și Gold gratuite clienților săi.

Pe lângă performanțele componentelor utilizate, asamblarea PC-ului poate influența considerabil comportamentul acestuia. Un cooler pentru procesor montat incorect poate provoca temperaturi mult peste cele normale sau poate duce chiar la instabilitate, pe când lipsa unui cable management generează la rândul ei supra-încălzire și nivel de zgomot crescut. De aceea, PC Garage a decis ca în perioada 12 – 29 februarie să ofere gratuit 200 asamblări pentru componentele achiziționate din oferta magazinului.

Asamblarea Standard presupune verificarea compatibilității componentelor alese şi instalarea unui sistem de operare de test pentru verificarea întregului sistem. Tot aici, dacă acestea au fost achiziţionate, se poate opta pentru preinstalarea unui sistem de operare și a unor aplicații.

Asamblarea GOLD se realizeză în trei paşi. Prim pas implică verificarea în prealabil de către specialiștii tehnici PC Garage a compatibilității componentelor alese de către clienți și oferirea unor recomandări și sfaturi. Pasul doi constă în garantarea funcționării sistemului în condiții optime datorită wire management-ului de excepție realizat de aceștia, ce va maximiza fluxul de aer din carcasă și va diminua temperaturile la nivelul componentelor. Pasu trei însemnă instalarea unui sistem de operare de test pentru rularea programelor de test și a benchmark-urilor. În cazul în care au fost achiziționate un sistem de operare și alte programe, acestea vor fi instalate înainte de livrarea PC-ului.

Pe parcursul acestei campanii, PC Garage vine în întâmpinarea potenţialilor clienţi şi cu o serie de reduceri la componente. Astfel, aceştia pot beneficia de reduceri substanţiale atât la carcase, cât şi la surse de putere, plăci de bază, procesoare şi plăci video.

Spere exemplu, o carcasă Segotep Mex costa doar 162 RON, o sursă Super Flower Bronze King ECO este ofertată la 201 RON, în timp ce un procesor AMD Ryzen 5 şi o placă video Sapphire Radeon RX 570 PULSE 4GB costă cumulat 1.542 RON.

Pe durata campaniei, atât asamblarea Standard, cât și cea Gold vor fi oferite în mod gratuit clienților, pentru componentele achiziționate de la PC Garage, în limita a 200 de asamblări. Oferta presupune ca toate componentele să fie achiziționate integral de la PC Garage, iar acestea să fie eligibile pentru tipul de asamblare ales. Timpul estimat de asamblare este de 5 zile de la pregătirea comenzii, iar calitatea serviciului se poate observa atât pe canalul de YouTube, cât și pe paginile de Facebook și Instagram PC Garage, unde sunt postate sisteme gata construite și testate, ghiduri de asamblare și recenzii video ale componentelor PC din ofertă.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina dedicată campaniei:

https://www.pcgarage.ro/200-asamblari-gratuite/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *