Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards Craiova!

The Artist Awards – prima ediție a premiilor muzicale și de online are loc pe 11 și 12 octombrie în Piața Mihai Viteazu din Craiova!

Pe 11 octombrie vor fi sărbătoriți cei mai talentați influenceri din țară, iar pe 12 octombrie, artiștilor le vor fi acordate premiile pentru categoriile The Artist, The Artist on TV, Best Female, Best Male, Best Song, Best Pop Rock, Best Dance, Best Video, Best DJ Act, Best Production Artist, Best Collaboration.

Vineri seară, printre cei care vor urca pe scenă se numără 5Gang, Noaptea Târziu, Alvarez, Iuliana Beregoi, Alina Eremia, Minelli, INNA și DJ-ul Burak Yeter. Astfel, DJ-ul turc Burak Yeter închide prima seară la The Artist Awards, cea a creatorilor de conținut, cu un set incendiar.

Publicul va avea ocazia să audă live piesa „Tuesday”, care are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost în heavy rotation la radiourile din toată lumea.

Burak Yeter este un producător muzical, DJ și remixer extrem de talentat și apreciat la nivel internațional. În copilărie a studiat pianul și chitara. Și-a început cariera muzicală la 22 de ani, când a câștigat un concurs de DJ și a concertat la MTV Dance Floor Chart Party în Malta. De atunci, este o prezență constantă în lumea muzicală. A deschis școli de DJ în Amsterdam, Istanbul și Los Angeles, unde lucrează în studiourile sale pentru proiecte viitoare.

Pe 12 octombrie, de la ora 17:00, vor fi sărbătoriți artiștii, care vor aduce la Craiova show-uri special create pentru The Artist Awards. Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Pacha Man, Florian Rus, Killa Fonic, INNA, Irina Rimes și Vanotek sunt doar câțiva dintre artiștii care vor face scena să vibreze sâmbătă. Seara se va încheia cu un concert incendiar BUG Mafia.

Producția evenimentului va fi impresionantă: unul dintre cele mai mari ecrane led din România – 400mp2, momente pirotehnice și multe alte surprize care vor umple Piața Mihai Viteazu din Craiova de energie, vibrație și lumină.

The Artist Awards este organizat de Opera Română Craiova și Big Ideas, cu sprijinul Primăriei Craiova, Consiliului Local Municipal și Global Records, în parteneriat cu Kiss FM și Ringier.

Aflat la prima ediție, The Artist Awards este un eveniment care celebrează artiștii și creatorii de conținut. Publicul va avea acces liber la eveniment. The Artist Awards promite live-uri memorabile, momente de dans speciale și jocuri de lumini spectaculoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *