Acer lansează proiectorul LED portabil C250i cu proiectare din unghiuri multiple și primul din lume cu mod auto-portret

Noul proiector LED portabil Acer C250i are rezoluție Full HD, o baterie care durează până la 5 ore și conectivitate wireless.

Acer a anunțat și proiectoarele laser IP6X din seria PL1, cu funcționare fiabilă 24/7.

Cuprins:

  • Acer C250i este un proiector LED Full HD portabil, creat pentru a proiecta conținut de pe smartphone oricând și oriunde
  • Design-ul său unic și elegant, cu formă cilindrică, permite proiectarea imaginilor pe pereți, tavane și orice altă suprafață, fără nevoia unui stand sau trepied
  • Suportă primul mod autoportret din lume, astfel încât setările nu necesită ajustare pentru a reflecta orientarea ecranului smartphone fără zone negre în lateral
  • Proiectorul LED portabil nu are nevoie de timp de încălzire și are un modul LED care durează până la 30.000 de ore
  • Ideale pentru săli de expoziție sau de ședință de dimensiuni medii, Acer a anunțat proiectoarele laser cu 4.000 de lumeni din seria PL1

BERLIN, 5 septembrie – Acer a anunțat în cadrul conferinței de presă next@acer noile proiectoare wireless LED portabile C250i cu orientare multi-angle, fără stand și cu primul mod auto-portret din lume, pentru a oferi utilizatorilor o modalitate facilă de a proiecta conținut de pe smartphone, oricând și oriunde. Noul Acer C250i este un proiector super ușor, dar cu multe puncte forte în ceea ce privește vizualizarea din mai multe unghiuri, rezoluția, durata de viață a bateriei și ușurința generală de utilizare.

“Cu C250i, Acer continuă să aducă produse inovatoare pe piața de proiectoare.”, a declarat Victor Chien, Președinte Digital Display Business, Acer Inc. “Noul model se caracterizează printr-un design creativ, care permite proiecția din mai multe unghiuri, fără stand sau trepied, dar și un mod unic auto-portret pentru partajarea conținutului de pe smartphone.”

Acer C250i: Proiectare din unghiuri multiple, oricând și oriunde

Spre deosebire de alte proiectoare limitate la proiecții orizontale, C250i acceptă proiecția din unghiuri multiple, fără stand, datorită designului său unic. Acest design este elegant, economisește spațiu, oferind utilizatorilor flexibilitate deplină pentru proiectarea conținutului de pe ecran pe pereți, tavane și pe orice suprafață dorită, fără a necesita un stand sau un trepied. Odată instalat, utilizatorii pot roti proiectorul pentru a găsi cel mai bun unghi pentru vizualizarea conținutului pe perete sau tavan; orientarea verticală acceptă proiecții orizontale pe perete și activează modul auto-portret. Acest mod inovator permite utilizatorilor să proiecteze fără fir sesiuni video, utilizând întreaga suprafață de proiecție, fără zone negre în lateral. Creat pentru flexibilitate deplină și pentru utilizare zilnică, noul C250i, cu setul de funcții cu care este dotat, îi va impresiona chiar și pe cei mai avansați utilizatori.

C250i: Calitate ridicată, rezoluție Full HD și performanțe wireless

În ciuda dimensiunii compacte, C250i oferă imagini frumoase, de înaltă definiție 1080p și o durată de viață a bateriei de până la 5 ore, după o singură încărcare. Atât utilizatorii Android cât și cei iOS se pot conecta la C250i fără fir, pentru o experiență fără cabluri și fără effort, acasă sau în deplasare. Modulul LED al noului C250i oferă o durată de viață de până la 30.000 ore, o gamă largă de culori compatibilă 100% NTSC, luminozitate 300 ANSI și un raport de contrast de 5.000:1. C250i poate fi utilizat și ca încărcător portabil pentru telefon. Difuzoarele Bluetooth integrate ale proiectorului sunt evaluate la 5 watt, oferind un sunet de cea mai bună calitate la vizionarea de filme sau emisiuni TV.

C250i: O multitudine de opțiuni de conectivitate

Pe lângă conectivitatea wireless, Acer C250i oferă și un port standard HDMI pentru conectarea și vizualizarea conținutului pe un laptop sau computer. Porturile USB Type-C și Type-A acceptă ieșire video pentru smartphone și PC și sunt 100% plug and play, astfel încât nu este nevoie de software sau drivere suplimentare. Portul USB Type-A permite redarea multimedia directă de pe o unitate USB, pentru o experiență de proiecție incredibil de elegantă și fără PC.

Seria PL1: Proiectoare laser cu 4000 lumeni și funcționare fiabilă 24/7

Pe lângă C250i, Acer a anunțat și noile proiectoare laser din seria PL1 (PL1520i / PL1320W / PL1220), destinate spațiilor expoziționale de dimensiuni medii, evenimentelor, târgurilor sau sălilor de ședințe. Dispozitivele sunt proiectate pentru a necesita operațiuni reduse de întreținere, funcționare continuă 24/7, fiind echipate cu un modul LED care durează până la 30.000 de ore. Proiectoarele din seria PL1 sunt ideale pentru proiectarea wireless și în aplicații de business, precum publicitate, panouri de anunțuri, redare video în holuri și multe altele. Pentru un plus de durabilitate, noile produse sunt evaluate IP6X cu un motor optic sigilat și suportă proiecție la 360 de grade și portret, precum și reglarea unghiului imaginii din 4 colțuri.

Prețuri și disponibilitate

Acer C250i va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie a anului următor, la prețuri începând de la 539 euro.

Acer PL1520i va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1499 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com.

Noile proiectoare Acer au fost prezentate în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la Berlin, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *