Acer lansează notebook-ul de gaming ușor și subțire Predator Triton 300 și scaunul de gaming Predator Thronos Air

Este anunțat și faptul că Predator Triton 500 este de acum disponibil și cu ecran de 300Hz

Cuprins:

  • Gama extinsă de notebook-uri de gaming cu Windows 10 subțiri și scaunele de gaming imersive oferă jucătorilor mai multe opțiuni ca niciodată
  • Noul Predator Triton 300 combină tehnologia puternică și caracteristici standard într-un design subțire, la prețuri accesibile
  • Predator Triton 500 este acum disponibil cu display ultra-rapid de 300Hz
  • Predator Thronos Air, cel mai nou scaun de gaming de la Acer, este accesoriul perfect pentru pasionații de jocuri hardcore. Modular, reglabil și personalizabil, noul scaun oferă jucătorilor o imersiune maximă în jocurile lor preferate.

BERLIN (4 septembrie 2019) – Acer a prezentat astăzi noul notebook de gaming Predator Triton 300, un Predator Triton 500 cu display de 300Hz și scaunul de gaming Predator Thronos Air. Predator Triton 300 extinde linia Triton cu o soluție accesibilă pentru jucătorii mainstream care apreciază design-urile subțiri și ușoare. Scaunul de gaming Predator Thronos Air oferă jucătorilor o modalitate distractivă și captivantă de a se cufunda în jocurile preferate, în propriul post de luptă.

“Predator Triton 300 completează gama de notebook-uri de gaming Triton, oferind un spectru complet de opțiuni pentru jucătorii care își doresc un echipament subțire și ușor.”, a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. “În urma reacțiilor extraordinare primite după lansarea Predator Thronos, am creat Predator Thronos Air, permițând mai multor jucători să își îmbunătățească mediul de joc și să se bucure de o experiență complet imersivă.”

„Noua gamă de laptopuri Predator Triton oferă performanțe excelente de gaming, într-un design remarcabil de subțire”, a declarat Chris Walker, Corporate Vice President and General Manager of Mobility Client Platforms in the Client Computing Group, Intel. „Cu procesoarele Intel Core din a 9-a generație care oferă performanțe de top în industrie și platforme necesare experiențelor premium de gaming, suntem încântați de inovația tehnologică pe care Acer și Intel o vor oferi jucătorilor de pretutindeni.”

Noul notebook Predator Triton 300 subțire și ușor oferă combinația ideală între dimensiune și putere

Predator Triton 300 este cel mai nou produs din gama de notebook-uri de gaming ușoare și subțiri, echipat cu Windows 10. Este un amestec perfect de performanță și funcții, toate ambalate într-un design subțire, pentru valoare convingătoare. Cu o greutate de doar 2,3 kg, șasiul său din aluminiu prezintă același design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastră și accente întâlnite pe alte notebook-uri Predator.

Un procesor Intel® Core™ până la i7 din a 9-a generație este combinat cu o placă video NVIDIA® GeForce® GTX 1650 și 16GB de memorie DDR4 2666Hz (upgradabilă la 32 GB). Pentru a oferi un spațiu masiv de stocare a jocurilor, acesta suportă până la două SSD-uri PCIe NVMe de 1TB în RAID 0 și până la un hard disk cu capacitate de 2TB. Killer Wi-Fi 6 AX 1650 împreună cu Killer Ethernet mențin acțiunea în mișcare, rapidă și fără lag.

Ecranul luminos IPS Full HD de 15,6 inci cu rame înguste include o rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns overdrive de 3ms, oferind grafică și culori realiste care apar, evidențiază fiecare detaliu și aduc jocurile la viață. Specificațiile audio captivante sunt livrate cu Waves Nx® care folosește modelarea fizică de ultimă generație pentru a oferi o experiență de ascultare realistă și convingătoare, imitând practic boxele ultra-high-end într-un spațiu perfect tratat acustic.

Tastatura are iluminare RGB pe zone și taste dedicate Turbo și Predator Sense. În plus, tastele WASD, săgeata și tastele dedicate au o formă concavă și sunt transparente, pentru ușurință la utilizare.

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, întâlnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBlade™ 3D din a 4-a generație patentată de Acer, tehnologie CoolBoost™ și zone de intrare și evacuare a aerului amplasate strategic.

Predator Triton 500 este acum disponibil cu un ecran incredibil de 300 Hz

Acum cu un afișaj de 15,6 inchi Full HD cu 300Hz, Predator Triton 500 este un notebook de gaming puternic, cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de 2,1 kg. Are un șasiu rezistent, integral din metal și rame înguste de doar 6,3 mm, pentru un raport impresionant de 81% body-to-screen. Predator Triton 500 poate fi purtat cu ușurință într-un rucsac sau servietă, dar odată pornit, trebuie să profiți de performanțele oferite de procesorul Intel Core până la i7 din generația a 9-a.

Predator Thronos Air – Accesoriul suprem de gaming

Predator Thronos Air, cel mai nou „scaun” de gaming al Acer, este o adevărată peșteră, excelent pentru gamerii hard-core. Structura din oțel include un scaun, un birou modular și un braț pentru monitor. Acesta îmbracă jucătorul într-un cockpit confortabil, ideal pentru imersie totală și completă în timpul jocurilor. Iluminarea de culoare albastră emite o strălucire delicată și rece, perfectă pentru jocuri.

Scaunul poate fi reglat în diferite unghiuri (130 de grade în interiorul cabinei și 180 de grade în afara cabinei) pentru confort maxim. Include chiar și o funcție de masaj, astfel încât jucătorii se pot relaxa după sesiuni intense de joc. Biroul include o tastatură reglabilă și suport pentru mouse, asigurând utilizarea confortabilă indiferent de unghiul de ședere. Un suport pentru picioare menține picioarele ridicate.

Capabil să susțină până la trei afișaje, brațul monitorului poate fi ridicat și coborât manual cu ajutorul unui mâner amplasat convenabil, chiar sub suportul monitorului din mijloc. În plus, o cameră poate fi poziționată chiar deasupra monitorului din mijloc, fiind astfel foarte ușor de transmis acțiunea pe YouTube, Twitch sau Mixer.

Pentru a păstra zona îngrijită și bine organizată, în spatele scaunului se află o platformă pentru un PC puternic de gaming, iar un sistem de gestionare a cablurilor stochează și ascunde firele ce pot deranja. În plus, Acer oferă numeroase opțiuni de personalizare și upgrade-uri, precum un stabilizator de scaun pentru a împiedica mișcarea în timpul sesiunilor de joc, suport pentru pahar, suport pentru căști, hub USB și o cameră foto. 

Prețuri și disponibilitate

Acer Predator Triton 300 va fi disponibil în EMEA începând cu luna octombrie, la prețuri de la 1299 euro.

Scaunul de gaming Acer Predator Thronos Air va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri de la 8975 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com.

Noul notebook Predator Triton 300 și scaunul de gaming Thronos Air au fost prezentate astăzi în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la Berlin, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *