NAVITEL atinge un milion de dispozitive!

NAVITEL® – furnizorul de solutii lider pe piata auto si electronica, anunta cu mandrie ca un milion de dispozitive au fost vandute in CE Europa. Comparativ cu ultima perioada potrivita pentru anul 2018, am inregistrat o crestere de 30% a vanzarilor in acest an.

Produsul care a atins 1,000,000 prin R600 – DVR din portofoliul NAVITEL. Datorita unei strategii de afaceri bine gandite si a muncii foarte grele a echipei de peste 450 de persoane, am construit o marca europeana puternica si recunoscuta. Cand am inceput aceasta afacere acum cativa ani, oamenii nu au crezut ca am reusit sa obtinem succesul cu dispozitivele traditionale de navigatie. A fost momentul smartphone-urilor cu GPS. Dar uite! Am reusit! Urmatorul pas a fost introducerea camerelor si tabletelor (cu functionalitate de navigare) si a accesoriilor dedicate. Am reusit sa ajungem la nivelul de lider de piata neclar si acum suntem producatorul pe piete in segmentul automobilelor.

Aceasta se datoreaza in principal activitatilor de vanzare si marketing eficiente pe care le facem. Performanta noastra foarte buna este si rezultatul extinderii pietelor externe. De la inceputul anului 2019 am reusit să introducem produsele noastre in Grecia, Moldova, Croatia, Slovenia si Malta. Ne ocupam neaparat de calitatea dispozitivelor, de suportul clientilor care este unul dintre cei mai importanti factori in afacerea noastra – despre relatiile cu partenerii nostri, cu toti oamenii cu care cooperam. In fata progreselor si a provocarilor care apar in intreaga Europa, nu uitam niciodata de clientii nostri, de satisfactia lor si, desigur, de dezvoltarea neincetata a sistemului NAVITEL – spune Tobiasz Jankowski, CEO NAVITEL Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *