Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat pentru PC pe 27 august 2019, urmând să apară și pentru console în decembrie 2019

Jucătorii sunt invitați să descopere începuturile epice ale omenirii în revoluționarul joc video bazat pe explorare și supraviețuire, dezvoltat Panache Digital Games și
publicat de Private Division

BUCUREȘTI, 24 mai 2019Private Division și Panache Digital Games au anunțat azi că jocul Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat pentru PC* prin intermediul Epic Games Store pe 27 august 2019 și în format digital pentru PlayStation®4 și pentru Xbox One în decembrie 2019. Ancestors: The Humankind Odyssey este titlul de debut al Panache Digital Games, studioul independent fondat în 2014 de Patrice Désilets, directorul creativ care a creat franciza Assassin’s Creed.

Începând de azi, jucătorii entuziasmați de revoluționara aventură prezentată în Ancestors: The Humankind Odyssey pot face precomandă la versiunea de PC de pe Epic Games Store. În Ancestors: The Humankind Odyssey, jucătorii sunt provocați să supraviețuiască și să evolueze în necruțătoarea, dar frumoasa lume a Africii, în perioada preistorică ce se întinde de acum 10 milioane de ani până acum două milioane de ani. Intrând în rolul primatelor care au fost strămoșii omului, jucătorii vor explora Africa Neogenă, vor extinde teritoriul pe care îl stăpânesc și vor evolua alături de clanul din care fac parte, având ca scop asigurarea supraviețuirii generațiilor următoare. Această abordare revoluționară a genului open world survival include mecanici de joc bazate pe evoluție, descoperire și supraviețuire, jucătorii fiind nevoiți să traverseze o multitudine de zone și medii variate, în care vor întâlni diferiți prădători și în care vor învăța noi abilități, care vor fi transmise din generație în generație.


“Scopul nostru pentru Ancestors: The Humankind Odyssey este de a oferi o experiență pe care nici un jucător nu l-a trăit până acum”, a declarat Patrice Désilets, co-fondator și director creativ al Panache Digital Games. “Echipa noastră de dimensiuni modeste dezvoltă un joc ambițios și captivant, având la bază o idee unică care va fascina toate categoriile de jucători, care sperăm că vor fi la fel de încântați de el ca noi.”

“Private Division și Panache Digital Games împărtășesc pasiunea de a oferi cea mai bună experiență cu putință tuturor jucătorilor,” a declarat Kari Toyama, Senior Producer în cadrul Private Division. “Ca parteneri, oferim întregul nostru suport echipei Panache, asigurându-ne că au tot timpul necesar pentru a finisa și cele mai mici detalii ale jocului Ancestors: The Humankind Odyssey, indiferent de platformă. Ca un publisher pentru care sunt deosebit de importanți producătorii, această abordare este crucială în relația pe care o avem cu echipele independente.”

Pentru a marca momentul anunțului, Panache Digital Games și Private Division au dezvăluit noi imagini din Ancestors: The Humankind Odyssey, care pot fi văzute aici. Echipa a terminat și al doilea video din seria de trei, în cadrul căruia Patrice Désilets explică mecanicile și conceptele unice din joc. Episodul intitulat Expand poate fi urmărit pe YouTube.

 

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat în format digital pentru PC* pe 27 august 2019 în oferta Epic Games Store, versiunile digitale pentru PS4™ și Xbox One urmând să fie disponibile în decembrie 2019. Jocul va avea suport pentru următoarele limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, japoneză, coreeană, chineză simplificată și tradițională, rusă, poloneză, portugheză și arabă. Ancestors: The Humankind Odyssey a fost inclus în categoria 16+ în sistemul PEGI, fiind potrivit pentru audiențe cu vârsta minimă de 16 ani. Pentru mai multe informații depsre Ancestors: The Humankind Odyssey, urmăriți canalul de YouTube, canaluk de Twitter, pagina de Facebook sau pagina oficială www.AncestorsGame.com.

*Ancestors: The Humankind Odyssey va fi disponibil pe PC în mod exclusiv prin Epic Games Store timp de un an, după această perioadă urmând să devină disponibilă și în oferta altor distribuitori digitali.

Private Division este o divizie a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ:TTWO).

Despre Panache Digital Games

Panache Digital Games este un studio de dezvoltare de jocuri video independent cu sediul în Montreal, înființat în 2014 de bine-cunoscutul director creativ Patrice Désilets și de Jean-François Boivin. Având la bază o echipă compusă din veterani ai industriei de gaming, Panache Digital Games are ca scop să livreze experiențe de cea mai înaltă calitate fanilor prin intermediul unor jocuri frumoase, originale și distractive. Depășirea limitelor și gândirea neconvențională fac parte din ADN-ul echipei, felul în care-și construiește jocurile fiind o reflexie al acestui fapt. Pentru mai multe informații vizitați pagina: www.panachedigitalgames.com.

Despre Private Division

Private Division este un publisher care se concentrează pe producători și care oferă suportul necesar dezvoltatorilor independenți atât pentru dezvoltarea de jocuri, cât și pentru transformarea lor în succes la nivel comercial, dar și la nivelul presei de specialitate. Compania a publicat Kerbal Space Program și va continua să publice proiectele unor dezvoltatori deosebit de talentați precum Obsidian Entertainment, Panache Digital Games, V1 Interactive și alții. Private Division are sediul în New York City, dar are birouri și în Seattle, Las Vegas, respectiv Munchen. Pentru mai multe detalii vizitați www.privatedivision.com.

Despre Take-Two Interactive Software

Cu sediul în New York City, Take-Two Interactive Software, Inc. este unul dintre liderii industriei de divertisment digital, care se ocupă de dezvoltarea, publicarea și promovarea de produse de divertisment digital în întreaga lume. Compania dezvoltă și publică jocuri video în principal prin firmele subsidiare deținute precum Rockstar Games și 2K, dar și prin Private Division și Social Point, cel din urmă fiind unul dintre liderii  segmentului de gaming mobil. Produsele companiei sunt dezvoltate pentru console și PC-uri, inclusiv smartphone-uri și tablete, fiind distribuite în format fizic prin intermediul partenerilor retail, dar și sub formă de descărcare digitală și servicii de streaming prin cloud. Compania este listată în mod public la NASDAQ având simbolul TTWO. Pentru mai multe informații despre companie vizitați pagina http://www.take2games.com.

Toate drepturile și mărcile comerciale folosite în comunicat reprezintă proprietatea deținătorilor și sunt folosite cu acordul lor.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *