Acrobații cu flăcări în Parcul Carol în cadrul Festivalului Luminii organizat de Cercetații României

Peste 1000 de voluntari din 18 centre locale din București ale mișcării Cercetașilor României organizează sâmbătă, în Parcul Carol din Capitală, cel mai important eveniment dedicat exclusiv comunității locale.

Ajuns la ediția a XI-a în București, Festivalul Luminii organizat de Cercetașii României va începe la ora 17:00 cu diferite activități în aer liber, ateliere de creație, ateliere educaționale  și de familiarizare cu activitățile cercetașilor. Seara se vor aprinde 20.000 de felinare care vor completa acrobațiile celor de la Flamestorm, cei mai cool îmblânzitori ai focului.

Accesul la eveniment este liber, iar Festivalul Luminii este o ocazie de a îi cunoaşte mai bine pe cercetași dar și de a afla mai multe despre proiectele lor. Cei interesați vor putea afla și cum se pot înscrie în mișcarea Cercetașilor din Români.

Despre programul Festivalului

Pentru mai multe informații, Cercetașii României au lansat și o pagină dedicată evenimentului pe rețeaua de socializare Facebook. Cei interesați să participe pot accesa mai multe informații prin intermediul paginii dedicate evenimentului, https://www.facebook.com/festivalulluminiibucuresti. Iar pasionații de fotografie pot urmări activitatea organizației naționale a cercetașilor pe adresa de Instagram https://www.instagram.com/cercetasii_romaniei/

Despre cercetășie:

Cercetășia este mai mult decât recreere, este educație pentru viață, un mod de a trăi și o mișcare cu impact semnificativ la nivel mondial. Cercetășia oferă tinerilor șansa de a se angaja în activități diverse, creează noi oportunități pentru aceștia, încurajează diversitatea și egalitatea, leagă noi prietenii. Cercetășia responsabilizează prin practicarea democrației, dezvoltă potențialul fiecărui individ și al grupurilor, responsabilizându-i și insuflându-le valori clare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *