„EXODUS 1” DE LA HTC CREȘTE OPȚIUNILE DE ACHIZIȚIONARE CU LITECOIN ȘI LANSEAZĂ NOUL PORTOFEL SIGUR ALL-IN-ONE, „ZION”

București, 10 decembrie 2018 – HTC a anunțat săptămâna trecută că primul său telefon din proiectul Exodus, „EXODUS 1″, va fi disponibil pentru achiziționare cu criptomoneda Litecoin. Versiunea inițială a telefonului HTC EXODUS 1 poate fi acum cumpărată de pe site-ul HTC Exodus folosind Bitcoin, Etherium sau Litecoin. Ca fondator al uneia dintre cele mai populare criptomonede din lume, creatorul Litecoin, Charlie Lee, se alătură echipei HTC Exodus în calitate de consultant. De altfel, compania a anunțat începerea livrării primului val de telefoane EXODUS 1 începând cu 5 decembrie. În plus, compania a lansat „Zion”, un portofel all-in-one cu tehnologie blockchain.

„Sunt fericit că mult așteptatul EXODUS 1 de la HTC poate fi acum achiziționat cu Litecoin. De când a fost creată criptomoneda, viziunea mea dintotdeauna în ceea ce privește Litecoin a fost să cresc distribuția monedei și să o folosesc ca bază pentru tranzacții sigure la nivel mondial”, a declarat creatorul Litecoin, Charlie Lee. „Cu Exodus 1, proiectul HTC extinde tehnologia cripto la segmentul mobil și face acest lucru într-un mod care protejează informațiile și portofelele utilizatorului.”

HTC EXODUS 1 oferă performanța de ultimă generație și design-ul unui smartphone HTC vârf de gamă. Dotat cu o „enclavă sigură” de operare, independentă de sistemul de operare Android, EXODUS 1 este capabil să stocheze cripto-cheile utilizatorului în siguranță maximă. Etapa EXODUS 1 marchează colaborarea dintre HTC și comunitatea globală blockchain.

„HTC EXODUS 1 marchează un nou început pentru noi, acesta fiind un telefon Android cu portofel hardware integrat. Cu această combinație unică, utilizatorii care dețin telefonul vor deține și toate cheile private”, a declarat Phil Chen, Chief Crypto Officer, HTC. „Numai atunci când utilizatorii au proprietate deplină asupra propriilor chei, putem adopta o adevărată descentralizare, un prim pas esențial către protejarea utilizatorilor. Aceasta este o etapă preliminară a modului în care oamenii vor deține propriile active și identități digitale în buzunarele lor, așa cum avem astăzi telefoanele.”

Prezentarea portofelului sigur „Zion” all-in-one sprijină împlinirea promisiunii Exodus de a furniza un internet securizat și descentralizat. Cu funcții multiple incluzând DAPP-uri, plăți, încasări, precum și schimbul și accesul la o piață blockchain mai vastă în viitor, portofelul „Zion” operează prin intermediul unor tehnologii TEE (medii de execuție securizate) extrem de sigure.

Cu o enclavă securizată ce funcționează independent de sistemul de operare Android, portofelul va proteja cheile criptografice cu o securitate strictă. La autorizarea tranzacțiilor, Zion Trusted UI creează o zonă sigură, protejând împotriva posibilității furtului de date de către programe malware care rulează pe dispozitiv.

Portofelul sigur all-in-one Zion

  • Zion generează fraza din 12 cuvinte pentru recuperarea cheilor (seed) prin intermediul unor medii de execuție securizate (TEE) care blochează posibilele atacuri malware. Zion nu înregistrează orice informații despre utilizator; toate cheile și parola sunt stocate într-o enclavă securizată direct în EXODUS 1.
  • Zion suportă Bitcoin, Ethereum, Litecoin și pregătește suport pentru criptomonede multiple precum jetoanele ERC-20 și ERC-721, permițând utilizatorilor să gestioneze eficient cripto-activele.
  • Funcția unică de recuperare a cheilor sociale împarte fraza de recuperare în 3-5 părți, permițând utilizatorilor să trimită prietenilor și familiei desemnate pentru păstrare sigură și să ajute la recuperare atunci când este necesar. Contactele de încredere pot face acum backup de pe dispozitivele lor cu sisteme de operare Android și iOS.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.htcexodus.com

Despre HTC

HTC Corporation urmăreşte să aducă strălucire vieţii. În calitate de inovator global în domeniul dispozitivelor şi tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat dispozitive premiate şi a lansat premiere în industrie, încă de la începuturile sale din 1997, incluzând gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC U şi Desire. Ne dorim să fim impecabili în tot ceea ce facem, aducând inspiraţie consumatorilor din întreaga lume printr-un design impresionant şi experienţe mobile și de realitate virtuală inovatoare. HTC este listată la bursa de valori din Taiwan (TWSE: 2498). www.htc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *