Un Craciun altfel

In fiecare an am facut Craciunul cu aceleasi decoratiuni si aceleasi globuri pe care le aveam de cand eram copil. Cu mici exceptii, nimic nu se schimbase in casa mea. Nu stiu daca era nostalgia copilariei sau dezinteresul total pentru aceasta sarbatoare.

Insa, anul acesta ceva s-a schimbat. In primavara, a venit pe lume fetita mea si parca acum simt spiritul Craciunului mai aproape de sufletul meu. Desi ea este inca micuta, imi doresc sa aiba parte de un altfel de Craciun. Vreau sa fie feeric, de poveste. Asa ca, am vorbit cu sotul meu sa achizitionam obiecte decorative de Craciun inedite. Imi doream ca Maria sa nu aiba parte de Craciunurile fara culoare, cu decoratiuni vechi. Am pus in pod toate decoratiunile vechi, am lipit cutia bine si mi-am luat adio de la ele. Apoi, am intrat pe net in cautarea unor decoratiuni inedite. Asa am gasit site-ul nobilacasa.ro.

Odata ajunsa aici m-am intrebat de ce nu am schimbat mai demult decoratiunile de Craciun. Din clipa aceea, am inceput sa simt ca ma indragostesc de obiectele de la nobilacasa.ro. Site-ul este o incantare pentru ochii si ai celor mai putin sensibili in fata acestei sarbatori a iernii, asa cum si eu fusesem pana in acel moment. M-a intampinat o gama diversificata de decoratiuni si obiecte specifice pentru Craciun, ce ar fi fost pacat sa lipseasca din casa mea anul acesta.

Pentru a ma bucura eu si sotul, dar, in special, micuta mea Maria, am ales cateva obiecte: Decoratiune Ren M Childhood Decorations, Decoratiune L Santa Claus, Decoratiune Casa cu Led Magic of Christmas, Glob Silver Shine si cordelute Santa pentru toti membrii familiei. Desigur, pe langa acestea am mai luat si globuri noi, clopotei si alte obiecte frumoase ce aveau sa impodobeasca si bradul de Craciun. Le-am comandat de pe site si, pentru ca am cumparat obiecte de peste 150 de lei, livrarea a fost gratuita. Acum nu mai trebuie decat sa vina Craciunul si sa aranjez totul asa cum nu am facut-o niciodata.

Daca si voi doriti un Craciun altfel, atunci intrati pe site-ul nobilacasa.ro sau mergeti la unul din magazinele din orasul vostru (de exemplu, pentru cei ce sunteti din Tragu Mures, puteti sa mergeti la Mures Mall) si alegeti produsele ce se potrivesc gusturilor voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *