Cum vă poate ajuta o echipă de alpinism utilitar să va bucurați de vremea frumoasă?

Cu atâta trafic și permanentă mișcare, cu servicii de salubritate care doar vantură praful dintr-o parte în alta, după ploi ce par că mai mult fixează îmbâcseala în loc să o curețe, clădirile de sticlă arată asemeni unei vitrine prăfuite a bunicii, neatinsa de ceva vreme.
Firma Alpinism Utilitar
Firma Alpinism Utilitar

Cu atâta trafic și permanentă mișcare, cu servicii de salubritate care doar vantură praful dintr-o parte în alta, după ploi ce par că mai mult fixează îmbâcseala în loc să o curețe, clădirile de sticlă arată asemeni unei vitrine prăfuite a bunicii, neatinsa de ceva vreme.
Igiena Serv

Frumusețea și sclipirea clădirilor de birou vitrate, mândria chiriasilor și proprietarilor, încântarea iubitorilor de peisaje citadine, este estompată de o pojghiță întărita de praf și mizerie. Chiar dacă majoritatea construcțiilor beneficiază de servicii de administrare performanțe, ce au grija ca interioarele să arate impecabil, fațadele exterioare, poate și datorită inaccesibilității, par să aparțină nimănui.

Tocmai de aceea pe lângă serviciile de curățenie clasice, care își au rolul lor incontestabil în a asigura igienizarea și curățenia spațiilor, inclusiv a suprafețelor vitrate accesibile, este necesară apelarea la o firmă alpinism utilitar care, pe lângă aceste servicii, să ofere și curățarea suprafețelor exterioare, aflate la înălțimi mai mari și mai greu accesibile. Nu uitați că siguranța personalului responsabil nu este opțiune, ci o necesitate.

Dar ce să faci când, de ceva vreme nu ai mai apreciat albastrul cerului, migrația norilor și strălucirea soarelui, datorită mizeriei depuse pe geamul din dreptul biroului tău? Personalul de la curățenie a explicat că, oricât ai lustrui interiorul, dacă exteriorul este îmbâcsit și murdar, efortul de a vedea mai bine afară este în zadar.

Trebuie să existe o soluție!

Clădirile mari, cu suprafețe mari de geamuri au și ele dreptul la strălucire exterioară!

Ce pot face alpiniștii utilitari în acest sens?

Alpiniștii utilitari, pe lângă realizarea unor lucrări de construcție, decopertare, tencuire, vopsire, reparații, recondiționări, montarea și demontarea unor materiale de publicitate, colantare, pot să realizeze și lucrări de întreținere și curățare fațade.

Ce presupun aceste lucrări de întreținere și curățare fațade:

spălarea geamurilor

spălarea altor suprafețe

aspirarea depunerilor de praf

curățarea cu jet cu presiune

decapare și lustruire suprafețe afectate.

Cine poate face acest lucru pentru clădirea dumneavoastră?

Igiena Serv este o societate cu o gamă diversificată și adaptată de servicii de alpinism utilitar, fără a omite sa aibă în portofoliul sau și clasicele servicii de curățenie. Cu ei aveți siguranța cu veți primi ceea ce ați comandat și ați așteptat.

De ce să apelați la o astfel de firmă?

Pentru că:

pot oferi servicii de igienizare, spălare, curățare cu alpiniști utilitari, precum și servicii clasice de curățenie;

aveți garanția ca nimeni nu este pus în pericol;

este mult mai eficient și sigur să apelezi la specialiști, decât să delegi personal propriu, neinstruit în acest sens.

aveți încrederea că apelați la o firmă cu experiență, care poate răspunde cu profesionalism solicitărilor;

folosesc cele mai bune soluții și echipamente pentru a reda strălucire suprafețelor și fațadelor;

folosesc personal calificat, ce respectă normele de siguranță;

Acum că această situație nu mai este o problemă, soluția găsindu-se în mâinile echipei de la Igiena Serv, bucurați-vă din plin de cerul însorit și de mult soare.

O vreme minunată!

Pentru a studia oferta, a afla mai multe despre lucrările și personalul ce realizează aceste servicii de alpinism utilitar, puteți suna la numarul 0722.672.774 sau trimite un email la office@igienaserv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *