JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 58-lea magazin din țară în Curtea de Argeș. Cu o suprafață totală de 1000 mp, magazinul JYSK Curtea de Argeș va fi inaugurat joi, 24 mai, în strada Albești nr. 30F, Curtea de Argeș, începând cu ora 08.00. “Suntem în plin proces de expansiune, iar un pas important în acest proces este inaugurarea noului magazin JYSK din Curtea de Argeș. Este cel de-al 6-lea magazin pe care îl deschidem în acest an. Vom avea o vară plină, deoarece avem în plan mai multe deschideri în orașe în care nu suntem încă prezenți, dar și în orașe în care avem deja magazine. Pentru locuitorii din Curtea de Argeș am pregătit un eveniment special în ziua deschiderii, pentru că fiecare deschidere este un moment care merită sărbătorit. Pe 24 mai clienții care vin în magazinul JYSK Curtea de Argeș vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, vom avea DJ, baloane, cadouri pentru cei mai matinali clienți, un mic dejun energizant și multe, multe oferte. Sperăm că locuitorii din Curtea de Argeș vor fi încântați să ne cunoască și să descopere gama noastră de produse scandinave pentru casă și grădină”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România. JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Curtea de Argeș. În ziua inaugurării, pe 24 mai, începând cu ora 08.00, locuitorii din Curtea de Argeș sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK. “Echipa magazinului JYSK Curtea de Argeș așteaptă cu nerăbdare inaugurarea magazinului și este pregătită să ofere clienților servicii și produse de calitate. Avem o echipă de asistenți de vânzări bine instruită, gata să ofere celor care au nevoie sfaturi despre cele mai potrivite soluții pentru casa lor. De asemenea, în magazinul nostru clienții vor găsi un sortiment variat de produse dedicate somnului – saltele, perne, pilote, lenjerii de pat de calitate, mobilier de interior și mobilier de exterior cu design scandinav și decorațiuni pentru casă și grădină”, a declarat Viviana Varga, Director de magazin JYSK Curtea de Argeș. Xby Counterflix Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/CurteaDeArges . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

Bucureşti, 16 mai 2018 – Un număr de 64 de companii şi 4 organizaţii instituţionale din domeniile de construcţii şi instalaţii au fost premiate cu diplome de excelenţă şi Trofeul EURO-Construcţii în cadrul celei de-a V-a ediţii de decernare a acestor distincţii. Gala a avut loc la data de 15 mai 2018, în sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – Bucureşti, fiind parte integrantă a Conferinţei Internaţionale despre Construcţii Sustenabile şi Eficienţă Energetică EURO-Construcţii. Evenimentul, aflat la ediţia a VII-a, a fost organizat de publicaţia Agenda Construcţiilor, la manifestare participând peste 300 de invitaţi.
Premiile EURO-Construcţii se acordă în fiecare an pentru a recunoaşte excelenţa în afaceri a companiilor din construcţii/ instalaţii. Distincţiile au fost decernate în cadrul mai multor categorii, evaluarea firmelor premiate fiind efectuată de Agenda Construcţiilor, entitate independentă ce prelucrează informaţii de afaceri pentru construcţii şi instalaţii.
Diplomele de excelenţă şi trofeele au fost acordate pentru promovarea de soluţii inovatoare în domeniul construcţiilor sustenabile şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei specializate din România, în cadrul secţiunilor:
EURO-Constructii & EURO-Fereastra 2018 AWARDS
EURO-Constructii & EURO-Fereastra 2018 AWARDS

Dezvoltare & Afaceri:

AGENTIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALA BUCURESTI-ILFOV (ADRBI)

CTP INVEST BUCHAREST

BOG’ART

CONSTRUCTII ERBASU SA

ENERGOBIT SA

ISPE SA – INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE

HOLCIM (ROMANIA) SA

ROCKWOOL ROMANIA

ETEX BUILDING PERFORMANCE

TITAN MAR SA

HTI INTERNATIONAL ROMANIA

FLAKTGROUP ROMANIA

KLEEMANN LIFT RO

MACON

PROINVEST GROUP

IMPRO

REGATA

Inovaţie şi Tehnologie:

ASOCIATIA INGINERILOR DE INSTALATII DIN ROMANIA – AIIR

IMPLENIA BAUGESELLSCHAFT M.B.H. WIEN – SUCURSALA VOLUNTARI

DANYA CEBUS ROM

GEBERIT

SCHINDLER ROMANIA

ARISTON THERMO ROMANIA

KNAUF INSULATION

GRUNDFOS POMPE ROMANIA

HEIDELBERGCEMENT ROMANIA

SAMSUNG ELECTRONICS AIR CONDITIONER EUROPE B.V.- ROMANIA

HILTI ROMANIA

LINDAB

DRUCKFARBEN ROMANIA

ELIS PAVAJE

MAN AND MACHINE ROMANIA

RETTIG

CONECO ROMANIA

Sustenabilitate & CSR:

CASA SOCIALĂ A CONSTRUCTORILOR – CSC

GARANTI BANK SA

SKANSKA CONSTRUCTION ROMANIA

FORTE PARTNERS

IRIDEX GROUP

ELSACO ELECTRONIC

ROMSTAL IMEX

KINGSPAN ROMANIA

KNAUF GIPS

BASF

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA – ISOVER BUSINESS UNIT

DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE – ROMANIA

BERGERAT MONNOYEUR ROMANIA

DEN BRAVEN ROMANIA COMEX

MASTERPLAST ROMÂNIA

CONSOLIGHT COM

SIGURA TOTAL FIRE & BUILDING ENGINEERING

Reliable Brands:

FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII – FPSC

STRABAG

PORR CONSTRUCT

AFI EUROPE ROMANIA

CB RICHARD ELLIS

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA – RIGIPS BUSINESS UNIT

HENKEL ROMANIA

VAILLANT GROUP ROMANIA

SIEMENS – DIVIZIA BUILDING TECHNOLOGIES

WILO ROMANIA

BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS SA

TERAPLAST SA

URSA ROMANIA

ELBI ELECTRIC & LIGHTING

HELINICK

ELMAS

DOKA ROMANIA TEHNICA COFRAJELOR SRL

Cu acest prilej, adresăm felicitări firmelor care au primit distincţii şi mulţumiri sponsorilor care au făcut posibilă derularea galei: Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Vată Minerală din România (APIVMR), companiile Şişecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Holcim România SA, Grundfos Pompe Romania, Implenia România, New House Design Project, Roto România, Siemens Building Technologies, Kingspan, Teraplast SA, Hautau, Bitt-Bau şi altele, respectiv BRD Groupe Société Générale şi organizaţia umanitară Habitat for Humanity România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *