Acer anunta un nou distribuitor pentru piata din Romania: ALEF Distribution RO SA

Bucuresti, 8 mai 2018 – ACER isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca si in regiune prin incheierea unui nou parteneriat de distributie cu compania ALEF Distribution RO, parte din grupul ALEF Nula, distribuitor regional pentru Europa de Est.

Parteneriatul, activ incepand cu luna Mai a acestui an, vizeaza distribuirea gamelor de produse si solutii ACER destinate segmentului profesional, de la notebook-uri din seria Acer TravelMate, la desktop-uri Veriton, monitoare si proiectoare si va acoperi canalele de distributie ce livreaza solutii pentru SMB (intreprinderi mici si mijlocii), companii mari si ISP.

“Ne propunem sa aducem mai aproape de clientii nostri solutiile profesionale ACER din gama TravelMate si Veriton (laptopuri si desktop-uri), laptopuri ultra-subtiri, monitoare si videoproiectoare destinate segmentului business, in contextul in care cererea din piata se schimba si apar oportunitati de crestere atat din zona solutiilor destinate  intreprinderilor mici si mijlocii, cat si din segmentul educatie. Odata cu transformarea ACER intr-o companie de hardware + software + servicii, s-a largit mult si gama de produse comercializate. Atacam piata de solutii destinate SMB cu PC-uri bazate pe arhitectura Intel, iar segmentul educational cu modele de Chromebook-uri, laptopuri bazate pe sistemul de operare Chrome, alaturi de un nou partener de distributie.” – a declarat Constantin Balmus, seful reprezentantei ACER in Romania.

“Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea in directia distributiei cu valoare adaugata. Urmarind in mod constant necesitatile pietei, am identificat in ultima perioada cresterea interesului pentru oferirea unor solutii complete, la un nivel ridicat de performanta, care sa acopere nevoia din ce in ce mai complexa a clientului final. In acest context, prin parteneriatul cu ACER ne propunem sa satisfacem cererea in crestere a canalului nostru de distributie privind solutiile profesionale destinate segmentului SMB (intreprinderi mici si mijlocii), companii mari si ISP. Gama de produse, dublata de un departament tehnic puternic care sa poata oferi partenerilor consultanta in proiectele dezvoltate, reprezinta un element important in strategia curenta a organizatiei noastre.” – a declarat Dragos Popescu, director general ALEF Distribution RO.

Fondata in anul 1994, ALEF a generat venituri de aproximativ 180 milioane USD, bazandu-se pe un numar de peste 220 angajati, experti in domeniile acoperite. Cu sediul central in Praga, Cehia, ALEF Nula este unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente, solutii si servicii IT avand in portofoliul grupului branduri de rezonanta precum Cisco, Microsoft, Fujitsu, NetApp, Asus, Brother si multi altii. Compania promoveaza si distribuie componente, accesorii si sisteme IT destinate atat pietei consumer, cat si solutiilor de business.

Fondata in anul 1976, ACER este o companie care furnizeaza componente hardware, software si servicii, investind in cercetare, proiectare, marketing, vanzari si suport pentru produse inovatoare, care imbunatatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvolta, de asemenea, si solutii cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sarbatorit in 2016 40 de ani de la infiintare si este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are peste 7,000 de angajati in intreaga lume si o prezenta in peste 160 de tari. Va rugam sa vizitati www.acer.com pentru mai multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *