eProiectedecase.ro: cele mai avantajoase proiecte de case mici

Cu o experinta de 7 ani in domeniul realizarii proiectelor de case, echipa eProiecte a livrat pana in prezent cele mai avantajoase proiecte de case mici romanilor de pe intreg teritoriul tarii.
proiecte case mici
proiecte case mici

Datorita implicarii si pasiunii pentru ceea ce fac, membrii echipei sunt atenti la nevoile clientilor si la bugetele acestora. De aceea, ei sunt alegerea numarul unu in ceea ce priveste cererea de proiecte de case mici. Avand o abordare pragmatica, ancorata in realitatea pietei, echipa eProiecte asigura arhitecturi functionale ce se incadreaza in bugetele familiilor care aleg sa lucreze cu ei.

Si desi se remarca o tendinta a romanilor de a economisii bani pentru “zilele negre” sau pentru investitii serioase precum case, masini sau chiar vancante de lux, cand aleg sa isi construiasca prima casa, se orienteaza totusi catre proiecte case mici. Fiind constienti de aceasta tendinta si de nevoile publicului sau, membrii echipei eProiecte pun la dispozitia publicului o multitudine de proiecte de casa mici, sub 100 m². Acestea sunt gandite astfel incat fiecare spatiu al casei sa poata fi folosit corespunzator. Pe site, www.eproiectedecase.ro, vizitatorii au, pe langa modelele de proiectele de case standard, si optiunea de a solicita un proiect personalizat. De asemenea, toate acestea sunt proiectate pentru costuri eficiente si consumuri reduse de materiale. Realizate pentru a se incadra in bugetele fiecaruia, proiectele de case mici au numeroase avantaje precum consum mai mic de energie, necesitatea unui teren mai mic pe care sa-ti ridici casa, dar si multitudinea de variante care exista astazi pe piata pentru astfel de case.

Xby Counterflix

Oferind o vaietate de proiecte de case mici, dar si pentru case cu etaj, cu mansarda sau moderne, echipa eProiecte ofera intotdeauna servicii de calitate cu -30% reducere. Cei care aleg sa lucreze cu ei, mai au avantajul ca, pentru orice proiect, beneficiarii pot obtine avizele necesare constructiei cas, ceea ce simplifica cu mult procesul proiectare – autorizare – executie. Pentru mai multe informatii, cei interesati pot accesa site-ul www.eproiectedecase.ro unde gasesc si o adresa de email de contact, sau pot apela numarul de telefon 0736 478 471

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *