Micul powerbank Tellur te ajută când te lasă bateria de la mobil de la prea mult Facebook

Tellur Compact Powerbank este unul dintre cele mai mici încărcătoare mobile de mare putere de pe piaţă, cu capacitatea de 10000 mAh şi dimensiuni de numai 9,3 x 6,4 cm – cu puţin mai mare decât un card bancar (8,56 x 5,4 cm) – şi o grosime de 2,3 cm, recent intrat în portfoliul Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment.
Cu dimensiuni mai mici decât majoritatea telefoanelor inteligente de pe piaţă, Tellur Compact Powerbank poate asigura cel puţin 3 încărcări consecutive pentru un telefon mobil cu baterie de cel puţin 2,000 mAh şi vechime de maxim un an. (sursa se va şterge la trimiterea comunicatului)
Mini bateria cântăreşte numai 180 de grame, cu 6 grame mai mult decât un iPhone X – ca termen de comparaţie, dar îl poate reîncărca de cel puţin trei ori consecutiv, de exemplu. Fiind foarte mică şi uşoară, bateria poate fi purtată în buzunarul de la blugi sau cel de la sacou sau în orice poşetă.
Despre ABN Systems
ABN Systems International (link) este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă si accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016 (respectiv 9,6 milioane euro în 2015 şi 8,5 milioane euro în 2014).

Compania fondată în 2002 este cea mai de success afacere antreprenorială din domeniul exclusiv al distribuţiei de accesorii telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *