ADATA si XPG prezinta noi produse pentru un viitor inteligent la CES 2018

Printre elementele de baza se numara componentele si accesoriile XPG Gaming, cum ar fi modulele de memorie RGB cu design brevetat si noul SSD NGSFF PCIe, memorii NV-DIMM, accesorii mobile si aplicatii AI

Bucuresti, 12 ianuarie – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, prezinta o serie de produse inovatoare la Consumer Electronics Show 2018 ce are loc in perioada 9 – 12 ianuarie la Las Vegas: primele module de memorie XPG RGB SO-DIMM din lume, noul SSD ultra-rapid NGSFF PCIe, module de memorie NV-DIMM si cele mai noi produse pentru incarcare si spatiu de stocare. ADATA a prezentat si cateva produse din categoria roboti, ce utilizeaza tehnologia AI pentru ca vizitatorii sa poata experimenta confortul oferit de inovatie.

Module de memorie XPG RGB pentru gaming si casti de gaming profesionale

XPG a prezentat doua noi module de memorie RGB DDR4, SPECTRIX D60RGB DDR4, care combina performanta extrema si radiatorul iluminat cu o viteza maxima de 4600MHz, si SPECTRIX DS40 DDR4 SO-DIMM, primele memorii SO-DIMM RGB din lume. Ambele sunt echipate cu software XPG Aura Sync pentru ca utilizatorii sa poata personaliza atmosfera de iluminare.

Noile casti EMIX H40 ofera un sunet optimizat, permitand jucatorilor sa intre rapid in jocuri. In plus, EMIX H40 sunt potrivite in special pentru jocurile FPS datorita tehnologiei Bit de ascultare optimizata, care ofera un sunet mai precis in jocurile FPS, permitand jucatorului sa auda clar tot ce este in jurul sau. Un alt produs audio, castile in-ear EMIX I30, nu numai ca ofera sunet 5.2 care poate furniza sunet surround real 3D, dar suporta si mai multe platforme si aplicatii, inclusiv orice PC/Mac, Nintendo Switch, Sony PS4 VR, HTC VIVE, Xbox One, smartphone si tableta. Utilizatorii le pot controla cu usurinta si se vor bucura de efectul sunetelor in orice joc.

SSD-uri PCIe de noua generatie cu design actualizat si viteze extreme

Ca raspuns la cererea in continua crestere de pe piata oraselor inteligente si de gaming, ADATA a prezentat la CES 2018 si o noua serie de SSD-uri PCIe. Modelul SX8200 PCIe Gen3x4 are cel mai recent standard NVMe 1.3 si cea mai noua tehnologie NAND 64-Layer 3D, atingand viteze de citire/scriere de pana la 3200/1700 MB/s. Pentru prima data, ADATA a dezvaluit un nou SSD NGSFF (Next Generation Small Form Factor) care suporta capacitati mai mari si capabilitati de hot-swap superioare celor ale SSD-urilor M.2 existente. In plus, cel mai recent SSD din clasa U.2, SR2000SP, ofera o capacitate de 8TB, cu viteze de citire/scriere de pana la 3200/2400 MB/s pentru aplicatiile de data center/servere.

Incarcarea wireless, USB-C, carduri de memorie A2 si spatiul de stocare extern iti vor completa stilul de viata mobil!

Odata cu dezvoltarea rapida a dispozitivelor mobile, ADATA a lansat si o gama larga de accesorii mobile la CES 2018. CW0050 este un suport de incarcare wireless cu o grosime de doar 6 mm si care suporta standardul de incarcare fara fir Qi pentru cele mai recente dispozitive mobile, cum ar fi Apple iPhone 8 / iPhone X sau Samsung Galaxy 8 / Note 8. Cablul de incarcare USB-C 3.1 2-in-1 nu numai ca are o viteza de transfer de 5 GBps pentru telefoanele mobile cu un conector USB-C, dar functioneaza si pentru smartphone-urile cu un conector micro USB.

Pentru utilizatorii de sisteme Android, cel mai nou card SD clasa A2 este optimizat pentru a salva direct aplicatiile de pe card si pentru a spori semnificativ stocarea pe dispozitivelor mobile.

Cele 3 noi baterii externe cu celule de inalta densitate – P10050 / P16750 / P20010 sunt dispozitive moderne, cu greutate redusa si diverse variante de culori si capacitati.

ADATA continua sa dezvolte noi optiuni de hard disk-uri externe si SSD-uri in viitorul apropiat, inclusiv HDD-ul HD330 de 5TB, hard disk-ul extern HD710M Pro si SSD-ul extern SE730H cu USB-C si capacitate de 1TB.

Cele mai bune module de memorie de server: NV-DIMM

Memoriile de tip NV-DIMM, proiectate pentru aplicatii critice ale data centrelor, au debutat de asemenea la CES 2018. NV-DIMM sunt o combinatie intre DRAM si SSD si asigura o capacitate mare si protectie in cazul pierderii energiei. Bazandu-se pe experienta solida in R&D a ADATA, cele mai recente module de memorie NV-DIMM pentru servere pot imbunatati eficienta generala, extind viata SSD-urilor si pot preveni pierderea neasteptata de date cauzata de anumite probleme de alimentare.

Partenerii ideali ai familiilor inteligente: Robotii AI ADATA

Tinand pasul cu dezvoltarea rapida a tehnologiilor de inteligenta artificiala (AI), ADATA a prezentat la CES doi noi roboti – prieteni de jocuri si de invatare inteligenti. Robotii ADATA se conecteaza la o platforma de servicii cloud pentru a incadra inteligenta artificiala pentru interactiunea vocala, o completare prietenoasa si inteligenta cu functii de securitate ce pot fi monitorizate de la distanta. Noii roboti Moonbubu si Moonbobo ii vor insoti pe copii si le vor oferi programe captivante de educatie si divertisment inteligent.

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *