Acer lansează noul laptop de gaming Nitro 5

Creat pentru jucătorii casual, Acer Nitro 5 este echipat cu grafică și putere de procesare, oferind performanțe incredibile și un look agresiv dar totuși rafinat.

Sumar:

  • Jucătorii mainstream vor domina competițiile cu ajutorul graficii AMD Radeon™ RX560 și a celor mai noi procesoare mobile AMD Ryzen™
  • Memoria DDR4 RAM super-rapidă oferă performanțe superioare, cu un SSD ce susține fluiditatea sesiunilor de joc și fiabilitatea
  • Monitorizarea GPU/CPU NitroSense oferă informații real-time, pentru ca utilizatorii să își poată maximiza potențialul
  • Carcasa Nitro 5 are o textură modernă ce oferă un aspect rafinat și agresiv

București (8 ianuarie 2018) – Acer anunță astăzi lansarea noului laptop de gaming Acer Nitro 5, destinat jucătorilor de ocazie care caută performanțe excelente alături de un design atrăgător și modern. Echipat cu Windows 10, noul laptop de 15 inci este orientat către utilizatorii obișnuiți care se bucură de entuziasmul jocurilor cu prietenii și își doresc să construiască o rețea proprie de jucători.

“Cu performanțe pentru a rula cu ușurință titlurile mainstream, Acer Nitro 5 găzduiește tehnologii esențiale pe care jucătorii de ocazie le prețuiesc cel mai mult”, a declarat Jerry Hou, Director General, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Am creat Nitro 5 cunoscând faptul că jucătorii își doresc specificații puternice pentru a se bucura de experiențe minunate când se află în mișcare. Noul Nitro 5 este conceput pentru a răspunde acestor nevoi și prezintă un exterior remarcabil pentru unicitate adăugată.”

Performanțe și control fără compromis

Acer Nitro 5 este echipat cu grafică de ultimă generație AMD Radeon™ RX560 pentru redare mai rapidă, iluminare și finisaje îmbunătățite, astfel încât utilizatorii să fie captivați de conținutul de pe ecran. Jucătorii vor beneficia, de asemenea, de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen™ pentru performanțe uimitoare, indiferent dacă sunt pentru jocuri, creare de conținut sau aplicații multi-tasking. Unitatea internă SSD a Nitro 5 este disponibilă până la 512 GB, o mulțime de spațiu de stocare pentru cele mai recente titluri de jocuri, muzică și filme. Viteza ridicată a memoriei RAM DDR4 de până la 32 GB combinată cu SSD-ul oferă pornire și încărcare rapidă, precum și restart în doar câteva secunde, astfel încât jucătorii să poată ajunge imediat la acțiune. Aflat în mijlocul acțiunii, aplicația NitroSense de la Acer permite monitorizarea CPU/GPU și reglarea vitezei ventilatorului de răcire prin intermediul Acer CoolBoost pentru a le menține în funcțiune optimă.

Design elegant și seducător

Șasiul Nitro 5 are o carcasă superioară, cu textură elegantă, care conferă un rafinament îndrăzneț acestui laptop de gaming. Balamua roșie reprezintă un accesoriu superb care se potrivește perfect cu designul futurist al tastaturii iluminate. Imaginile uimitoare nu se limitează doar la exterior. Ecranul IPS Full HD de 15,6 inci oferă imagini strălucitoare, cu detalii clare, permițând utilizatorilor să urmărească cu precizie fiecare mișcare a inamicilor. Pentru o mai bună colaborare online, camera web HD frontală permite jucătorilor să se ocupe de strategie față-în-față și apoi să sărbătorească împreună victoriile. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu ușurință jocuri live cu Mixer direct din bara de jocuri a Windows 10, apăsând tasta Windows plus G.

Divertisment captivant și conexiuni multiple

Pentru a completa experiența de joc, Acer Nitro 5 este echipat cu difuzoare de înaltă calitate, cu tehnologie Dolby Audio™ Premium și Acer TrueHarmony™.  Acest lucru oferă jucătorilor echipamentul necesar pentru a auzi și cel mai delicat sunet făcut de adversari și pentru a se bucura de explozia zgomotoasă a unei mine de teren plasată cu atenție. Nitro 5 dispune de toate tehnologiile și conexiunile de care are nevoie un casual gamer: tehnologie wireless rapidă și fiabilă dual-stream 802.11ac, o multitudine de porturi, inclusiv USB Type-C, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet pentru a permite jucătorilor să intre în orice arenă pregătiți să execute fiecare misiune la cel mai înalt nivel.

Prețuri și disponibilitate*

Acer Nitro 5 va fi disponibil în America de Nord în luna Aprilie la prețuri începând de la 799 USD și în EMEA de la 1.099 euro.

*Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune.

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este o companie care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetare, proiectare, marketing, vânzări și suport pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvoltă, de asemenea, și soluții cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sărbătorit în 2016 40 de ani de la înființare și este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are 7,000 de angajați în întreaga lume și o prezență în peste 160 de țări. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *