Acer Chromebook 11 – excelent pentru creare de continut, productivitate si divertisment

Sumar

  • Pana la 10 ore durata de viata a bateriei pentru utilizare intreaga zi
  • Cu design fara ventilator, silentios si fiabil, excelent pentru spatiile deschise
  • Doua porturi USB 3.1 Type-C pentru transferuri rapide de date, incarcare sau partajarea ecranului
  • Disponibil cu ecran touch sau non-touch
  • Suport complet pentru Google Play

Bucuresti (9 ianuarie 2018) – Acer a lansat in cadrul CES 2018 noua sa linie Chromebook 11, care ofera performante puternice de zi cu zi si un design portabil cu o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore.

Noul Acer Chromebook 11 (CB311-8HT / CB311-8H) are un afisaj de 11,6 inci intr-un design portabil fara ventilator, fiind excelent pentru consumatorii si familiile care vor muta dispozitivul in diverse locuri sau il vor folosi in spatii comune. In plus, conectarea perifericelor, incarcarea telefoanelor si a altor dispozitive si chiar partajarea de continut pe un ecran mai mare se poate face datorita celor doua porturi USB 3.1 Type C ale laptopului Acer Chromebook 11.

“Noul Chromebook 11 continua traditia Acer de a oferi performante puternice, cu toate avantajele sistemului de operare Chrome, la o valoare excelenta”, a declarat James Lin, Director General, Commercial & Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Chromebook-urile sunt renumite ca fiind o modalitate rapida, usoara si sigura de a lucra si de a te juca online sau offline. Utilizatorii pot juca jocuri, pot fi mereu productivi, se pot bucura de continut si multe altele cu noul Acer Chromebook 11, datorita suportului sau pentru Google Play.”

Faci mai multe cu Google Chrome; 10 ore de functionare a bateriei si performante de top

Noul Acer Chromebook 11 ofera acces facil la ecosistemul Google, inclusiv Google Drive, Gmail si o varietate de aplicatii si extensii Chrome utile. De asemenea, laptopul Acer Chromebook 11 va avea suport deplin pentru Google Play la lansare, astfel incat clientii sa aiba acces la milioane de aplicatii Android pe Google Play, pentru a le permite sa se distreze mai mult, sa fie mereu conectati si productivi. In plus, utilizatorii nu vor trebui sa-si ia alimentatorul cu ei deoarece noul Chromebook 11 ofera pana la 10 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare.

In plus, utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicatii si tab-uri simultan pe Chromebook 11, deoarece acesta ofera performante puternice cu cele mai recente procesoare Intel® Celeron®. Noul Chromebook 11 de la Acer este echipat cu memorie de 4GB si un spatiu de stocare eMMC de 16 GB sau 32 GB. Designul fara ventilator permite functionarea silentioasa, facandu-l potrivit pentru spatii comune, cum ar fi intr-un birou deschis, biblioteca sau cafenea.

Conectat la periferice, wireless

Noul Acer Chromebook 11 are doua porturi USB 3.1 Type-C Gen 1, care pot fi utilizate pentru incarcarea dispozitivului sau a altor produse, pentru transferul rapid de date si conectarea la un display HD. In plus, clientii pot utiliza cititorul de carduri MicroSD pentru a accesa si a transfera continut. Chromebook 11 include, de asemenea, doua porturi USB 3.0 si Bluetooth 4.2. Clientii pot ramane conectati la reteaua lor cu conectivitate wireless rapida si fiabila 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi.

Display Options in a Portable Design

Chromebook 11 are un afisaj IPS de 11,6 inci disponibil in varianta touch (CB311-8HT) sau non-touch (CB311-8H) cu o rezolutie de 1366×768 pentru a oferi text clar si lizibil, precum si videoclipuri si fotografii clare si in culori vii. Camera HDR produce fotografii clare si mai luminoase, precum si videoclipuri pentru Google Hangouts si webchats. Difuzoarele stereo duale si microfonul integrat completeaza experienta camerei web cu un sunet de inalta calitate.

Design-ul subtire si portabil recomanda Chromebook 11 pentru utilizare oriunde; are o grosime de doar 18,15 mm si cantareste numai 1,1 kg.

Acer Chromebook 11 simplifica securitatea si lucrul in echipa

Chromebook-urile sunt usor de utilizat si sunt ideale pentru partajarea de catre mai multi utilizatori. Utilizatorii se conecteaza la propriul cont Google pentru a accesa Gmail, Google Docs, aplicatii, extensii, marcaje si alte informatii. Sistemul de operare Chrome ofera securitate suplimentara, deoarece este actualizat automat pentru a fi protejat impotriva amenintarilor online in continua schimbare. Multi clienti Chromebook isi pastreaza fisierele pe Google Drive, care protejeaza fisierele, documentele si fotografiile in mod sigur in cloud si asigura versiunea cea mai recenta a fisierului intotdeauna disponibila si sigura, chiar daca Chromebookul este pierdut sau furat.

Preturi si disponibilitate*

Mai multe modele din gama Acer Chromebook 11 (CB311-8HT/ CB311-8H) vor fi disponibile in America de Nord din aprilie la preturi incepand de la 249 USD si in EMEA din martie, la preturi incepand de la 249 EUR.

*Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este o companie care furnizeaza componente hardware, software si servicii, investind in cercetare, proiectare, marketing, vanzari si suport pentru produse inovatoare, care imbunatatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvolta, de asemenea, si solutii cloud care reunesc Internet of Things. Acer a sarbatorit in 2016 40 de ani de la infiintare si este una din primele 5 companii furnizoare de PC-uri din lume. Are 7,000 de angajati in intreaga lume si o prezenta in peste 160 de tari. Va rugam sa vizitati www.acer.com pentru mai multe informatii.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *