Cu umbrele terasa îți pui afacerea la adăpost pe timpul verii

Așa cum omul înțelept își face vara sanie și iarna căruță, afaceristul de succes își pregătește de pe acum campaniile de marketing estival. Iar pentru asta, umbrele terasa sunt de nelipsit de pe lista de priorități.
umbrele terasa
umbrele terasa
Umbrele terasa personalizate înseamnă, pe scurt, promovare cu stil pentru terase, grădini de vară, piscine sau parcele de plajă.
Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Umbrele terasa înseamnă marketing la vedere. Iar Sedra Advertising oferă o gamă variată de umbrele publicitare. Fie că e vorba de promoții, prezentări de produse sau pur și simplu adăpostirea de soare a meselor și clienților, umbrele terasa reprezintă o investiție inteligentă pentru orice afacere.

Umbrele terasa personalizate înseamnă, pe scurt, promovare cu stil pentru terase, grădini de vară, piscine sau parcele de plajă. Deopotrivă utile pentru tine și clienții tăi, umbrele terasa conferă vizibilitate brandului pe care îl reprezintă și aduc umbră și aer răcoros în zilele toride ale verii.

Umbrele terasa personalizate sunt special create pentru expunere în exterior, indiferent de condiții. Materialele din care sunt fabricate le conferă rezistență la condiții meteo extreme și la razele puternice ale soarelui.

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Pentru imprimarea de umbrele terasa personalizate folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Umbrele terasa sunt ușor de montat, cât se poate de flexibile și rezistente la uzura zilnică și la condițiile meteo neprietenoase din timpul sezonului estival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *