Delta Dunarii, o destinatie aflata in top, vizitata din ce in ce mai mult de romani si straini

Delta Dunarii este, in acest moment, o destinatie tot mai cautata de romani, dar si de strainii care trec pragul Romaniei. Datorita multitudinii de atractii turistice si experientelor de care ai parte in aceasta oaza naturala, Delta Dunarii devine un punct de atractie important pentru Romania si printre preferatele destinatii, atunci cand vine vorba de vacanta.

Delta Dunarii, o destinatie aflata in top, vizitata din ce in ce mai mult de romani si straini

Agentia de turism TUI TravelCenter le propune turistilor o oferta pentru vacanta de Paste, in Delta Dunarii, la un resort de 4*, Green Village. Un loc de vis, care pune la dispozitie o multitudine de facilitati si experiente de neuitat, oaza naturala ofera liniste, peisaje naturale si aventura. Declarat un paradis al salbaticiei, locul este punctul de intalnire a deltei cu Marea Neagra, ceea ce inseamna o vacanta completa, cu litoralul aproape si inima Deltei langa.

TUI TravelCenter promite turistilor o experienta de vis, la preturi imbatabile, intr-una din rezervatiile naturale, aflate pe locul 3 la nivel mondial, in privinta biodiversitatii , dupa Marea Bariera de Corali si Insulele Galapagos.

Pentru pasionatii de pescuit, pentru doritorii de relaxare si aer proaspat, pentru aventurieri dar si pentru persoanele care vor sa admire peisajele, pasarile, lagunele, si multe altele, pe care doar in Delta le poti vedea, vacanta de Paste reprezinta un prilej de a experimenta o vacanta autentica, in Romania. Agentii de tusim recomanda si o plimbare cu barca, in cele mai importante lagune. Peisajele sunt de nepretuit.

Agentia TUI TravelCenter este prezenta in Romania de 5 ani si face parte din grupul Eurolines Romania. TUI opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 de angajati. Zi de zi, le aduce clientilor oferte impresionante la destinatii de top atat in Europa, cat si in afara ei, in Turcia, Maldive, Thailanda, Cuba, Indonezia, Sri Lanka, Mexic si multe altele, si le ofera, de fiecare data, experienta unei vacante de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *