Cursurile de limba engleza si germana pentru copii – calea spre o cariera de succes

Cursuri limba engleza si cursuri germana pentru incepatori, intermediari si avansati. Invata rapid si usor limba straina, alaturi de noi. Cursuri practice personalizate! Cursuri de Engleza/Germana/Franceza nivel Incepatori Interactiv.

ilsc.ro

ilsc.ro

 Cursurile noastre ii ajuta pe copii si adulti sau chiar companii, sa indrageasca limba engleza, reusind, in timp, sa o stapaneasca foarte bine, sa obtina certificari internationale de engleza !  

www.ilsc.ro

   Importanta cunoasterii unei limbi straine este recunoscuta acum in intreaga lume. Romania face parte din Uniunea Europeana si are acum tot mai multe porti deschise catre alte state. Educatia trebuie sa fie o prioritate pentru copiii dumneavoastra, iar invatarea a cel putin unei limbi straine este o necesitate. Centrul ILSC are in spate o bogata traditie in predarea limbilor straine copiilor, profesorii angajati aici fiind dintre cei mai buni.

   Nu ne oprim niciodata din a invata si mereu avem ceva nou de descoperit. Ne place sa ii calauzim pe cei mici pe calea cunoasterii si sa le ghidam pasii in invatarea limbilor straine. Facem acest lucru de multi ani, atat pentru cursuri germana copii, cat si pentru cursuri engleza copii. Cadrele didactice de la ILSC au experienta bogata, o pregatire teoretica temeinica si folosesc metode de predare interactive, de ultima ora, care si-au dovedit eficienta in predarea limbilor straine.

   Site-ul nostru, ilsc.ro, ofera informatii detaliate despre ceea ce facem si metodele didactice folosite de noi pentru a ne asigura ca procesul de predare-invatare se situeaza la cele mai inalte standarde de calitate. Sustinem creativitatea celor mici si lucram alaturi de ei pentru ca micutii sa se poata exprima cat mai bine intr-o limba straina. Dupa cum se stie, este recomandat ca invatarea limbilor straine sa inceapa inca din invatamantul prescolar pentru a da cele mai bune rezultate.

  Oportunitatile aparute pentru cei care stiu mai multe limbi straine sunt uriase. Salariul unui angajat este mai mare atunci cand el comunica intr-o limba straina. Companiile multinationale cauta acum tot mai multi angajati si colaboratori care sa se potriveasca unui asemenea profil.

  Deschiderea oamenilor spre comunicarea in limbi straine este o necesitate intr-un asemenea mediu. Prin cursuri germana copii le transmitem celor mici pasiunea pentru acumularea de noi cunostinte si curiozitatea de a afla noi lucruri despre o asemenea civilizatie, asa cum este cea germana.

  Limba engleza a devenit cea mai vorbita limba straina la nivel international. Nimeni nu isi poate permite sa nu o cunoasca asa cum trebuie cel putin la bivelul B2, daca nu chiar C1-C2 (conform cadrului comun de cunoastere a limbilor straine la nivel european).

  Predam cursuri engleza copii de multi ani si ne-am elaborat de-a lungul anilor metode si materiale didactice eficiente, pline de creativitate. Asadar, este timpul sa creati o perspectiva de viitor foarte buna pentru copilul dumneavoastra, inscriindu-l la un curs de limbi straine pe www. ilsc.ro .

Despre IT EXCLUSIV LINE

Firma Web Design | Creare Magazin Online | Creare Site web
www.itexclusiv.ro
Dupa cum o demonstreaza portofoliul nostru si marturiile lasate de clienti, ceea ce ne reprezinta pe noi, in primul rand, e profesionalismul si performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *