In perioada 1.05.2018-30.09.2018, SomProduct desfasoara campania “Verde la impadurire!” in care, la orice produs achizitionat din categoria lemn masiv, se ofera un puiet iar la finalul campaniei toti puietii vor fi plantati in zonele defrisate din judetul Mures cu ajutorul celor din cadrul Plantam fapte Bune in Romania.
Xby Counterflix
Aceasta campanie va fi disponibila in shop-ul online https://www.somproduct.ro/verde-la-impadurire si se poate inscrie orice persoana cu varsta de peste 18 ani.
“Ne dorim sa fim parte din povestea “Plantam fapte bune in Romania” pentru ca vrem sa contribuim la renasterea zonelor defrisate. Este o responsabilitate sociala fata de comunitatea careia ne adresam si vrem sa ne implicam pentru a putea oferi naturii prin aceasta actiune ceea ce e al ei.”, declara Oana Cosma, reprezentant SomProduct.
„Verde la impadurire” este dovada ca vocea noastra se face auzita si, alaturi de SomProduct, vom depune efort, timp și energie pentru a realiza o noua mobilizare pentru comunitate”, declara Simona Camburu, Coordonator Fundraising Plantam fapte bune in Romania.
Vrei sa te implici in initiativa SomProduct?
Intra pe www.somproduct.ro si descopera gama de produse participante si regulamentul complet de inregistrate in campania “Verde la impadurire!”.
Pentru mai multe informatii iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0316 300 830 sau pe adresa de email clienti@somproduct.ro
Despre Somproduct:
SomProduct isi propune sa continue ceea ce a inceput acum mai bine de 17 ani. Interesul real fata de cerintele clientului ne-a facut sa aducem in Romania colaboratori din diferite colturi ale lumii, selectand produse de cea mai inalta calitate. Atentia la detalii, dedicarea si orientarea permanenta spre nevoile clientilor vor ramane mereu prioritatile noastre. Astazi, grija pentru clienti a largit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.
Despre „Plantăm fapte bune în România”
Din 2011 și până în prezent, 31.869 voluntari au plantat și îngrijit 664.328 copăcei pe un total de 207 hectare de terenuri publice neproductive în 22 de județe din România. În 2013, inițiativa a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, iar de-a lungul anilor i s-au acordat nouă distincții din partea comunității. Reprezentantul legal al inițiativei este Asociaţia EcoAssist din București.