Hai romane la concert

Festivalul Old Blacks de pe 25 Mai 2018 s-a anuntat pe iabilet.ro, locul de unde poti achizitiona bilete pentru un concert memorabil.

Formatiile invitate sutn deja nume cunoscute in scena muzicala a Romaniei, cu formatii renumite din scena rock si metal precum Trooper si Iris, dar si din  sfera alternativa si hip-hop avand ca invitati peVita-de-Vie si Subcarpati.

Festivalul este la prima editie dar cu siguranta va deveni o traditie muzicala in fiecare an, asta desigur cu sustinerea fanilor.

Pe langa formatiile de renume mentiionate mai sus vor partecipa si Iedera iar ca opening act vor fi prezenti Gramofone, Kunnstra și White Ash. Desi sunt opening act cu siguranta stiu sa faca show, deschizand scena Vineri la ora 18.00.

Festivalul se anunta a fi un evenimnt special, deoarece parteciparea unei formatii precum Iris face ca orice efoirt sa merite. O formatie care intr-adevar a scris istorie in rock-ul romanesc.

Biletele pot fii achizitionate de pe site-ul iabilet.ro la pretul de 65 de lei, iar cei care decid sa cumpere biletul de la intrarea festivalului pretul va fi de 99 de lei.

Acest Festival ramane eveimentul mult asteptat de tinerii fani ai formatiei Subcarpati, deoarece au demonstrat ca pot fi cu adevarati unici si un brand romanesc de muzica si sa atinga oameni din toate statuturile sociale.

Evenimentul se va tine in aer liber la Arenele Romane din Bucuresti timp de 7 ore in care vei putea sa te bucuri alaturi de prietenii tai de o atmosfera libera si fara griji.

Nu rata ocazia unica de a-ti revedea idolii la Arenele Romane, deoarece te vei putea bucura de 4 genuri de muzica diferite intr-o singura seara.

Este datoria fanilor sa vina si sa sustina fomratiile care au inspirat generatii de tineri romani sa cante la un instrument sau sa se apuce de cantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *