NOILE RAZER BLACKSHARK V2 PRO PENTRU PLAYSTATION ȘI XBOX – CĂȘTI LEGENDARE DE ESPORTS, ACUM PENTRU GAMING PE CONSOLĂ

Razer ridică nivelul competiției în gamingul pe consolă cu Razer BlackShark V2 Pro pentru PlayStation și pentru Xbox

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri și #1 în Statele Unite pe segmentul de căști pentru gaming pe PC, a anunțat astăzi extinderea celei mai apreciate linii de căști pentru esports cu lansarea noilor Razer BlackShark V2 Pro pentru PlayStation și Razer BlackShark V2 Pro pentru Xbox.

Construite pentru supremația consolelor

Proiectate pe reputația legendară a modelului Razer BlackShark V2 Pro pentru PC, noile ediții reconcepute pentru console sunt adaptate pentru a satisface cerințele jucătorilor de esports pe PlayStation și Xbox – oferă confort de durată, precizie audio de neegalat, claritate vocală și durată de viață a bateriei care poate face față oricărui maraton.

„BlackShark reprezintă un icon printre profesioniștii esports și gamerii hardcore dintr-un motiv foarte bine cunoscut”, a declarat Nick Bourne, Head of Razer’s Console, Mobile & Streaming Division de la Razer. „Susținând poziția noastră ca brand de top de căști pentru gaming, am lucrat îndeaproape cu jucători profesioniști și am optimizat aceste căști pentru Xbox și PlayStation, introducând în același timp upgrade-uri pe care știm că jucătorii competitivi le caută.”

În colaborare cu profesioniști esports de elită, precum Hakis (Alliance) și Shotzzy (OpTic Gaming), edițiile pentru console ale BlackShark V2 Pro sunt pregătite să satisfacă cerințele gamingului competitiv pe consolă.

Best-in-class în materie de sunet, cu microfonul Razer™ HyperClear Super Wideband

Echipate cu microfonul Razer™ HyperClear Super Wideband, edițiile pentru consolă mențin calitatea vocală la nivel profesional a versiunii lor pentru PC. Depășind așteptările performanței unui microfon pentru căști wireless, microfonul detașabil de generație viitoare al BlackShark V2 Pro captează cu o precizie uimitoare detaliile din vocile jucătorilor printr-un interval de frecvență mai larg al sunetului. Ca rezultat, fiecare instrucțiune dată colegilor este transmisă clar, cu tonuri bogate și naturale.

„Aceste căști schimbă regulile jocului: extrem de ușoare, incredibil de confortabile și pregătite pentru competiție – în plus, claritatea microfonului este imbatibilă; sunt cu adevărat căștile potrivite pentru consolă”, a declarat Brandon „Dashy” Otell, jucător profesionist de Call of Duty pentru OpTic.

Microfonul este complimentat de driverii TriForce Titanium de 50 mm, de ultimă generație, proiectați exclusiv pentru BlackShark V2 Pro. Combinând aceste diafragme acoperite cu titan cu profilurile audio perfect ajustate și selectabile pentru jucătorii de esports, gamerii pot experimenta o claritate audio de neegalat și indicii sonore precise, obținând astfel un avantaj competitiv.

Profiluri audio FPS ajustate profesional și fiabilitate impecabilă

Optimizate în colaborare cu unii dintre cei mai buni atleți esports din lume, jucătorii pot experimenta același sunet audio de care se bucură profesioniștii în jocurile competitive. Setul de căști BlackShark V2 Pro pentru PlayStation și pentru Xbox vine cu profiluri de sunet integrate, ajustate pentru Apex Legends, Call of Duty și Fortnite. Jucătorii de Xbox pot de asemenea să își ajusteze audio balance-ul joc/chat direct de pe căști, fără a fi necesar un software suplimentar.

Căștile sunt echipate cu Razer HyperSpeed Wireless, o conexiune wireless de 2.4GHz care asigură o performanță ridicată și o latență redusă în jocurile competitive, cu sunet perfect sincronizat. Cu Bluetooth integrat și SmartSwitch on-device control de la Razer, jucătorii pot comuta cu ușurință între o conexiune de 2.4GHz sau Bluetooth pe căști.

Confort și design ultra-light

BlackShark V2 Pro depășește așteptările datorită designului ultra-light, având o greutate de doar 320 de grame. Această construcție ușoară asigură sesiuni de gaming fără disconfort, permițând jucătorilor să se concentreze pe victorie.

Mai mult, banda de susținere dispune de o pernă moale, care nu face presiune, atent realizată pentru a oferi suport optim și confort chiar și în sesiunile maraton de gaming. Datorită tehnologiei de noise cancellation pasiv oferită de pernuțele din spumă cu memorie, gamerii vor fi învăluiți într-o lume captivantă, fără distrageri.

Performanțe remarcabile în gaming-ul pe consolă mulțumită caracteristicilor premium

BlackShark V2 Pro pentru consolă estompează granița dintre excelența în gamingul pe consolă și cel de pe PC prin amplificarea celor mai bune caracteristici pentru jucătorii profesioniști. Dispunând de o baterie cu o durată mare viață (de până la 48 de ore pe consolă și până la 70 de ore pe PC), de un microfon revoluționar, de sunet clar și de un confort excepțional, noul model stabilește un nou standard de căști pentru gaming pe consolă.

Pentru mai multe informații despre BlackShark V2 Pro pentru PlayStation și BlackShark V2 Pro pentru Xbox, accesează Razer.com.

Fă cunoștință cu Razer BlackShark V2 X pentru gaming pe consolă

Razer prezintă BlackShark V2 X pentru PlayStation și pentru Xbox. Conceput pentru entuziaștii de esports, acesta dispune de driverele TriForce de la Razer pentru un sunet superior, un microfon HyperClear Cardioid pentru o comunicare clară și tehnologie de noise cancelling pasiv pentru o experiență de joc captivantă. Designul ușor cu pernuțe din spumă cu memorie asigură confortul în timpul sesiunilor lungi de gaming. Compatibil cu PC și echipat cu un jack de 3.5mm, BlackShark V2 X pentru consolă oferă versatilitate și sunet de calitate profesională pentru toți jucătorii.

Pentru mai multe informații despre Razer BlackShark V2 X pentru PlayStation și Razer BlackShark V2 X pentru Xbox, accesează Razer.com.

PREȚ & DISPONIBILITATE

Razer BlackShark V2 Pro for PlayStation
Razer BlackShark V2 Pro for Xbox
€219.99 PRP
Razer.com, RazerStores & distribuitorii autorizați – Disponibil începând cu 09 aprilie 2024

Razer BlackShark V2 X for PlayStation Razer BlackShark V2 X for Xbox
€59.99 MSRP
Razer.com, RazerStores & distribuitorii autorizați – Disponibil începând cu 09 aprilie 2024

MATERIALE DESPRE PRODUS

Descarcă materialele produsului de aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial For Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete a Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care se întinde pe fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și alte servicii.

Hardware-ul premiat de la Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri pentru gaming Blade.

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, platforma software Razer include Razer Synapse (o platformă Internet of Things), Razer Chroma RGB (un sistem de tehnologie cu iluminare RGB proprietar care suportă mii de dispozitive și sute de jocuri/aplicații) și Razer Cortex (un optimizator și launcher de jocuri).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru jucători, tineri, millennials și generația Z, prin Razer Gold – unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume.

Razer se dedică pentru un viitor durabil și își asumă responsabilitatea prin mișcarea #GoGreenWithRazer. Brandul își propune să minimizeze impactul asupra mediului prin diferitele sale inițiative, care includ utilizarea materialelor reciclate, design responsabil și încurajarea eliminării responsabile a produselor.

Fondată în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel Mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *