RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18

 • Experiență de vizionare pe un ecran imens:Două opțiuni de afișare cu primul ecran de 18″ 4K 200Hz din lume sau o opțiune de afișare alternativă Mini-LED QHD+ de 18” + 300Hz.
 • Procesare la nivel de desktop: Cel mai rapid procesor mobil din lume, Intel® Core™ i9-14900HX de generația a 14-a, cu capacități de overclocking.
 • Performanțe grafice excepționale: Grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 cu până la 175 W Full TGB (Total Graphics Power) și tehnologie NVIDIA® DLSS 3.
 • Conectivitate de generație următoare: Blade 18 este primul laptop echipat cu Thunderbolt™ 5 din lume.
 • Răcire avansată: Tehnologie patentată de cameră de vapori cu un sistem de 3 ventilatoare.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, a prezentat ieri Razer Blade 18 (2024) – topul laptopurilor de gaming de înaltă performanță. După succesul premiatelor Blade 16 și Blade 14 prezentate la CES 2024, Blade 18 stabilește un nou standard pentru gaming și sarcini creative datorită performanței sale la nivel de desktop, încorporată într-un factor de formă unibody elegant din aluminiu anodizat.

„Blade 18 întruchipează dorința Razer de a depăși limitele unui laptop de gaming, cu o serie de inovații de nivel mondial“, spune Travis Furst, Head of Notebook & Accessories Division de la Razer. „Suntem încântați să lansăm Blade 18, deoarece deschide o nouă eră a produselor Razer echipate cu Thunderbolt 5, inclusiv accesorii Thunderbolt de ultimă generație. Cu aceste inovații, Blade 18 șterge granița dintre performanța desktopului și confortul mobil, asigurându-ne că utilizatorii noștri beneficiază de ce este mai bun pentru a domina în gaming și sarcini creative.”

Thunderbolt 5 permite un nivel de performanță revoluționar și este incitant să vedem branduri de top precum Razer aducând soluții inovatoare care îl integrează pe piață“, a spus Jason Ziller, VP și GM al Client Connectivity Division la Intel. „Thunderbolt 5 permite o performanță completă pentru video și date de până la 120Gbps prin Bandwidth Boost – de trei ori mai mult decât Thunderboltul anterior – și dublează banda de transfer pentru date pentru a oferi o soluție remarcabilă pentru creatori și gameri.

Descoperind noi orizonturi cu inovații fără precedent la nivel mondial.

Noul Razer Blade 18 se prezintă ca fiind BIGGEST. BADDEST. BLADE., marcând o serie de inovații mondiale pentru laptopurile de gaming:

 • Primul display de 18” 4K 200Hz din lume pentru o fidelitate vizuală fără precedent: Cu display de 18” 4K 200Hz unică în lume, cu o rezoluție de până la UHD+ (3840×2400), timp de răspuns de 3.0ms și gamă de culori DCI-P3 100%, factory-calibrated și verificată de Calman, Blade 18 oferă gamerilor și creatorilor imagini ultra-high-definition la rate de reîmprospătare de neegalat pentru o experiență de vizualizare spectaculoasă.
 • Primul laptop echipat cu Thunderbolt 5 din lume pentru conectivitate de generație viitoare: Blade 18 aduce viitorul conectivității în prezent, îmbunătățind în mod semnificativ viteza și lățimea de bandă a conexiunii, astfel încât gamerii și creatorii să se bucure de imagini de cea mai înaltă calitate și de experiențe captivante. Tehnologia Thunderbolt 5 permite utilizatorilor să conecteze multiple ecrane de gaming cu rezoluție înaltă, stocare de mare viteză și dock-uri all-in-one, prin intermediul Bandwidth Boost, până la 120 Gbps, de trei ori mai multă lățime de bandă decât protocolul de conectare principal actual.
 • Procesare la nivel de desktop cu Intel Core i9 HX: În centrul Blade 18 se află procesorul mobil Intel® Corede a 14-a generație i9-14900HX de generație 14, cel mai rapid procesor mobil din lume. Cu 24 de nuclee și capacitatea de a debloca overclocking-ul prin intermediul Razer Synapse, oferă o putere de procesare fără egal pentru cele mai intense sarcini de lucru, de la jocuri AAA solicitante la crearea de conținut profesional.
 • Cel mai subțire sistem Intel HX-Class de 18” din lume: Cu o grosime de doar 21,99mm (~0,86 inci), Blade 18 combină puterea procesorului Intel Core de generație a 14-a i9-14900HX în cel mai subțire factor de formă pentru un sistem Intel HX-Class de 18”, creând un echilibru între performanța ridicată și designul elegant și portabil.
 • Performanță grafică excepțională: Blade 18 se remarcă pe piața laptopurilor de gaming, suportând grafica NVIDIA® GeForce RTX™ 4090, deblocând până la 175 W Full TGP (Total Graphics Power) și folosind DLSS 3, alimentat de inteligența artificială NVIDIA, pentru a oferi cadre mai rapide și ray tracing în timp real. Tehnologiile GeForce RTX sunt acceptate în peste 500 de jocuri și aplicații populare, inclusiv jocuri ca Cyberpunk 2077 și Alan Wake 2. GPU-urile pentru laptopurile NVIDIA RTX sunt dotate cu nuclee Tensor AI specializate, care permit o performanță AI de neegalat în aplicațiile creative, productivitate ultra-eficientă, jocuri de mare viteză și multe altele. În timp ce Razer Blades sunt echipate cu drivere gândite pentru jocuri cu scopul de a oferi performanțe maxime, driverele NVIDIA Studio sunt disponibile pentru descărcare pentru a îmbunătăți performanța și fiabilitatea pentru creatori.

Proiectat pentru gameri și creatori de conținut

Designul Blade 18 îmbină în mod armonios forma și funcționalitatea, integrând hardware de top într-un șasiu fabricat cu atenție:

 • Opțiunea alternativă de afișare Mini-LED de 18” QHD+ 300Hz: Pentru gaming la rate de refresh chiar mai ridicate și o luminozitate maximă de până la 1K nits, această opțiune de afișare complet nouă oferă o alternativă uimitoare care menține claritatea în timpul jocurilor sau lucrului creativ de oriunde. Dispune de rezoluție QHD+ (2560×1600), dimming zones 2K cu o nouă funcție de activare/dezactivare și toată acuratețea culorilor care este un semn distinctiv al celor mai noi modele Blade, inclusiv gama de culori DCI-P3 100% și certificare Calman & calibrare în fabrică.
 • Sistem avansat de răcire: Sistemul avansat de răcire al Blade 18, care include cele mai subțiri aripioare de evacuare din clasa sa, maximizează puterea grafică și menține performanța la nivel de desktop într-un design subțire. Tehnologia camerei de vapori prezintă un sistem cu 3 ventilatoare și cea mai mare cameră creată vreodată de către Razer, pentru a disipa căldura rapid și eficient, asigurând o performanță optimă chiar și în timpul sesiunilor intense de gaming sau de randare 3D.
 • Caracteristici de desktop, confort de laptop: Echipat cu o cameră web de 5MP, un sistem audio spațial THX cu 6 difuzoare, cu componente upgradeable, o selecție cuprinzătoare de porturi și cea mai recentă conectivitate Wi-Fi 7, Blade 18 asigură o conexiune și imersiune constante, fie că este vorba de gaming, streaming sau apeluri online. Include chiar și un încărcător GaN (până la 330W), care este cu până la 60% mai mic față de soluțiile pe bază de siliciu.

Avantajul Razer

Îmbunătățit de-a lungul generațiilor, șasiul Razer Blade depășește limitele performanței și designului, prezentând un design unibody de aluminiu pentru durabilitate și un finisaj anodizat pentru o rezistență sporită. În această generație, Blade 14, Blade 16 și acum Blade 18 sunt disponibile în negru și argintiu la lansare, oferind gamerilor și creatorilor o mai mare libertate în modul în care preferă să lucreze și să se distreze.

Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de gaming și de creare de conținut profesional, noile Razer Blade din întrega gamă beneficiază de afișaje certificate Calman, astfel că fiecare panou este calibrat de experți și oferă o experiență de calitate profesională din prima zi. Mulțumită suportului Dynamic Lighting acum disponibil pentru Windows 11, experiența imersivă se extinde dincolo de afișaj, transformând ecosistemul Razer Chroma în unul mai complex. Utilizatorii își pot controla dispozitivele Razer Chroma™ RGB, precum și dispozitivele terțe participante într-un singur loc, cu aplicația Razer Chroma, pentru o experiență RGB mai coezivă. Razer Blades beneficiază acum de integrarea completă THX prin intermediul Razer Synapse, pentru o mai mare imersiune audio, permițând utilizatorilor să creeze profile EQ personalizate sau să aleagă dintr-o varietate de setări EQ optimizate pentru gaming, filme sau muzică. Aceste laptopuri vin și cu 1 lună de Xbox Game Pass Ultimate, oferind jucătorilor acces la sute de jocuri de înaltă calitate pe PC, consolă și cloud.

În plus față de numeroasele caracteristici noi de software, Razer Blades continuă să ofere o garanție lider în industrie a bateriei de până la 2 ani, pentru a asigura utilizatorii că Blade-urile lor sunt îngrijite în fiecare etapă de serviciul și asistența Razer. Pentru utilizatorii care doresc o siguranță suplimentară, RazerCare este disponibil în anumite regiuni pentru o acoperire suplimentară de până la 3 ani.

Pentru mai multe informații despre noul Razer Blade 18, accesează: Razer.com.

Pentru a afla mai multe despre întreaga gamă de Razer Blades din 2024, accesează: Razer.com/gaming-laptops.

PREȚ & DISPONIBILITATE

Razer Blade 18 (2024)
$3099.99USD / €3599.99 PRP

Disponibil acum pe Razer.com, în curând în magazinele Razer și la distribuitorii autorizați.

PRODUCT ASSETS

Descarcă materialele despre produs de aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial For Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete a Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care se întinde pe fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și alte servicii.

Hardware-ul premiat de la Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri pentru gaming Blade.

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, platforma software Razer include Razer Synapse (o platformă Internet of Things), Razer Chroma RGB (un sistem de tehnologie cu iluminare RGB proprietar care suportă mii de dispozitive și sute de jocuri/aplicații) și Razer Cortex (un optimizator și launcher de jocuri).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru jucători, tineri, millennials și generația Z, prin Razer Gold – unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume.

Razer se dedică pentru un viitor durabil și își asumă responsabilitatea prin mișcarea #GoGreenWithRazer. Brandul își propune să minimizeze impactul asupra mediului prin diferitele sale inițiative, care includ utilizarea materialelor reciclate, design responsabil și încurajarea eliminării responsabile a produselor.

Fondată în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel Mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *