Dyson deschide primul magazin de prezentare în Băneasa Shopping City din București și aduce tehnologia de ultimă generație mai aproape de consumatori

București, 7 noiembrie, 2023: Dyson deschide unul dintre cele mai mari magazine de prezentare din regiune în centrul comercial Băneasa Shopping City din București și aduce tehnologia de ultimă generație mai aproape de consumatori. Zilnic, între 10.00 si 22.00, vizitatorii au ocazia să se familiarizeze cu cele mai recente descoperiri științifice din sfera igienizării locuinței, a purificării aerului și a îngrijirii părului.

Tehnologia Dyson este proiectată pentru a rezolva probleme reale cu care oamenii se confruntă în propriile locuințe, fie că e vorba de modul în care fac curat, alergii la praf sau îngrijirea părului. Cel mai bun mod de a o înțelege este prin experimentare. Magazinul Dyson este locul care aduce la viață știința și ingineria, găzduind întregul portofoliu de produse al companiei. Situat la primul etaj al centrului comercial și cu o suprafață de 50 mp, magazinul dispune de mai multe zone de prezentare și display-uri interactive pentru a crea o experiență unică pentru clienți. Oricine dorește să testeze produsele, înainte de a le achiziționa, are la dispoziție personal special instruit să prezinte tehnologia Dyson și să ofere toate informațiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs. Mai mult decât atât, un hairstylist este la dispoziția oricui dorește să afle cum se pot realiza diverse coafuri cu produsele Dyson de îngrijirea părului.

Instrumentele de stilizare a părului de la Dyson valorifică tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă, care se regăsesc în uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și multi-stylerul Airwrap.

Utilizarea capetelor de aspirare și a diferitelor accesorii pentru a aspira podelele, gresia, covoarele, tapițeria și locurile greu accesibile din casă și captarea a 99,99% din particulele ultrafine de până la 0,1 microni sunt câteva dintre caracteristicile pe care consumatorii le pot găsi la cele mai recente modele de aspiratoare fără fir: Gen5, Submarine, V15, V12, V11, V10.

De asemenea, purificatoarele Dyson detectează și captează particule ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii și dispun de filtre certificate HEPA H13, ceea ce înseamnă că poluanții sunt captați și reținuți în interior, creând unui mediu mai sănătos în locuințe. Din oferta Dyson fac parte dispozitivele: PH04 si HP09.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *