Zyxel Networks lansează primul punct de acces WiFi 7 pentru a rezolva problemele legate de viteza și securitatea WiFi

Noul punct de acces WiFi 7 WBE660S oferă viteze de cinci ori mai mari decât cele ale generației anterioare, alături de gestionarea în cloud și securitatea wireless edge.

18 octombrie 2023 – Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea securizate și bazate pe cloud, a anunțat astăzi lansarea primei sale soluții WiFi 7  WBE660S pentru furnizorii de servicii gestionate (MSP) și întreprinderi mici și mijlocii (IMM) Oferind tehnologie de nivel enterprise, performanță excepțională și management și securitate fără întreruperi bazate pe cloud. Modelul WBE660S va putea fi achiziționat începând cu sfârșitul lunii octombrie 2023.

Satisfacerea cerințelor de conectivitate în continuă evoluție

Punctul de acces wireless WiFi 7 de la Zyxel Networks este conceput pentru a ajuta companiile să răspundă cererii tot mai mari din zonele cu densitate mare, cum ar fi birourile, sălile de clasă, stadioanele și nodurile de transport. Cu arhitectura sa radio triplă, WBE660S suportă viteze de până la 22Gbps, de cinci ori mai rapid decât generația anterioară de WiFi (WiFi 6/6E), datorită canalului mai larg de 320MHz (exclusiv pentru dispozitivele WiFi 7), care nu numai că îmbunătățește debitul general, dar crește și capacitatea (mai multe dispozitive), prin valorificarea spectrului de 6GHz. În plus, includerea unui uplink LAN Multi-Gig care suportă până la 10GbE, deblocând întregul potențial al rețelelor 10GbE.

Performanță

Echipat cu platforma Wi-Fi 7 Qualcomm  ® Networking Pro 1220 Wi-Fi 7, WBE660S oferă o putere de calcul robustă și asigură operațiuni fără probleme chiar și în cele mai solicitante scenarii. Cele trei antene inteligente 4×4 optimizează performanța WiFi prin modelarea inteligentă a modelelor de antenă pentru a se adapta inteligent la fiecare mediu, atenuând interferențele.

Designul exclusiv RF-first al Zyxel Networks, care încorporează tehnologiile Advanced RF Filter și Advanced Cellular Coexistence, minimizează și mai mult interferențele de la canalele WiFi adiacente și rețelele mobile 4G/5G – care sunt adesea întâlnite în mediile cu densitate mare. Designul nu numai că asigură o performanță optimă pe toate canalele, dar profită la maximum de creșterile de debit oferite de 4K QAM (exclusiv pentru WiFi 7).

Management simplificat și securitate mai puternică cu Nebula Cloud

Gestionarea și securizarea unei rețele critice, de mare densitate, cu un spațiu minim de manevră pentru probleme de rețea poate fi extrem de dificilă. Integrat perfect cu cloud-ul Nebula de la Zyxel Networks, WBE660S vine cu funcții de nivel enterprise, de exemplu WiFi Health, WiFi Aid și Connect & Protect Plus (CNP+), cu o licență Nebula Pro Pack de un an inclusă.

WiFi Aid rezolvă automat problemele de acces la rețea pe parcursul întregului proces de conectare a clienților wireless, iar CNP+ oferă o securitate sporită împotriva încălcărilor la punctul de acces – securizând marginea wireless în punctul în care cel mai mult trafic al utilizatorilor intră în rețea.

“Platforma  Qualcomm Networking Pro 1220 oferă astăzi caracteristici Wi-Fi 7 de ultimă generație, dispune de un sistem de calcul puternic, un design arhitectural construit pentru medii de infrastructură complexe”, a declarat Ganesh Swaminathan, vicepreședinte și director general, Wireless Infrastructure and Networking, Qualcomm Technologies, Inc. “Prin colaborarea noastră continuă cu Zyxel, suntem mândri să oferim o platformă care este ideală pentru întreprinderile foarte aglomerate, pentru întreprinderile mici și mijlocii și care stabilește reperele industriei în ceea ce privește performanța rețelelor.”

“WBE660S este o evoluție importantă pentru MSP care caută să rezolve congestia WiFi în cele mai dificile locații”, a declarat dl Kell Lin, Senior Associate Vice President al Zyxel Networks. “În calitate de pionieri WiFi 7, am valorificat puterea inovațiilor wireless și am combinat-o cu arhitectura noastră unică de produse pentru a aborda provocările de conectivitate cu care se confruntă companiile. Cu managementul cloud Nebula care îmbunătățește ușurința de utilizare, Zyxel Networks este mândru să fie lider în a aduce WiFi 7 la mai multe domenii și să le ajute să beneficieze de noua eră a conectivității.”

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați:

https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be22000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-pro-access-point-wbe660s .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *