HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN: Luxul cu elemente autentice din aur de 18K întâlnește tehnologia de ultimă oră


HUAWEI Consumer Business Group (CBG) lansează în România HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, primul dispozitiv HUAWEI smart din categoria wearables, care îmbină perfect finisajul autentic din aur de 18K cu tehnologia de vârf. Prezentat pe 14 septembrie la Barcelona, acest ceas luxos dar și extrem de funcțional se adresează tuturor vizionarilor de astăzi.

Realizat cu o atenție deosebită la detalii, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN introduce un nou etalon de top pentru gadgeturile inteligente, oferind o experiență de neegalat, care rafinează stilul și încurajează spiritul explorator al celui care îl poartă.

Ceasul inteligent se aliniază noii poziționări de brand, Fashion Forward, anunțată recent de HUAWEI, care arată interesul companiei de a dezvolta produse într-o direcție care se concentrează pe design.
Astfel, se trasează un nou parcurs pentru cele mai recente dispozitive din gama HUAWEI wearables, în care designul de top și măiestria se îmbină cu tehnologia de ultimă generație. După cum demonstrează WATCH ULTIMATE DESIGN, HUAWEI își propune să ofere utilizatorilor săi puterea de a-și personaliza drumul spre un stil de viață sănătos și activ, dar și în tendințe.

Flagshipul original WATCH Ultimate atins de Midas

Ultra-flagship-ul HUAWEI WATCH Ultimate, lansat la începutul acestui an, a primit multe evaluări superioare, fiind apreciat pentru capabilitățile profesionale dovedide la scufundare, un exemplu fiind rezistența la 10 atm. De asemenea, WATCH Ultimate a primit premiul EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch acordat de către Expert Imaging and Sound Association (EISA). Odată cu ediția originală, care a pregătit scena pentru tehnologia de ultimă oră, HUAWEI a decis să treacă la un nou nivel și să lanseze primul său smartwatch în ediție de aur.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%. Bezelul este alcătuit din șase secțiuni speciale din aur turnat, executate cu măiestrie într-o matriță ceramică încălzită la temperatură înaltă. Coronița și butoanele de pe corpul ceasului sunt de asemenea realizate din aliaj de aur de 18K.

Indecșii de pe bezel sunt placați cu aur, folosind tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition). După aceasta, se aplică un proces de gravare cu laser, în care caracterele ornate sunt gravate pe exteriorul smartwatch-ului printr-un proces laser în trei runde, la nivel de 5 microni, pentru a produce o textură mată fără cusur. După ce se adaugă aurul printr-o tehnologie de placare cu ioni în vid, se aplică un model de imprimare intaglio pentru a crea un efect de pudră aurie. Elementele aurii ale curelei sunt, și ele, placate cu aur.

O curea reglabilă adaptată perfect închieturii mâinii tale

Ceasurile de lux nu sunt dorite doar pentru funcționalitate, ci și pentru exclusivitate, personalizare și pentru serviciile excepționale oferite clienților. Acest lucru transformă HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN în alegerea utilizatorilor interesați de tehnologie, care doresc tot ce este mai bun din ambele sfere: pe de o parte caracteristicile tehnice ale unui smartwatch și, pe de altă parte, experiența premium care vine odată cu achiziționarea unui ceas de lux.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN are o curea reglabilă și ușoară, cu mecanism de închidere tip fluture, care poate fi ajustată cu ușurință în funcție de dimensiunea încheieturii utilizatorului.

Smartwatch-ul este dotat cu un cadran exclusiv. Acesta este ornat cu o hartă a lumii aurie și include un modul care afișează ritmul cardiac în timp real, oferind utilizatorilor o experiență personalizată superioară. În plus, utilizatorii pot alege din cele peste 25 000 de Watch Face-uri disponibile în magazinul oficial HUAWEI.

Tehnologia de ultimă oră și performanța care se integrează în orice stil de viațăHUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN vine cu o suită de funcții de sănătate și fitness pentru a veni în întâmpinarea unei diversități de plăceri și pasiuni. Cu ajutorul TruSeenTM 5.0+, ceasul permite utilizatorilor să monitorizeze diferite aspecte ale sănătății, de la sănătatea cardiovasculară la nivelurile SpO2 href=”#m_4244256571215172675_m_-1607465688926267650__ftn1″ [1].

Utilizatorii cu un stil de viață activ pot accesa 24 de activități pentru modul Sport profesional sau se pot bucura de modul Expediție atunci când simt nevoia de aventură. Alimentat de Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, ceasul vine cu o precizie de poziționare L5 și este, de asemenea, potrivit pentru călătorii pe uscat sau pe mare. Ceasul beneficiază de standardul de rezistență la apă ISO 22810 precum și de standardul EN13319, aplicat echipamentelor de scufundări, suportând scufundări la 100 de metri adâncime, în 4 moduri diferite, fiind incluse aici scufundări tehnice și profesionale.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN asigură, de asemenea, până la 2 săptămâni de viață a bateriei și vine cu o încărcare până la 25% din capacitatea bateriei în doar 10 minute href=”#m_4244256571215172675_m_-1607465688926267650__ftn2″ [2]. În plus, ceasul are un design modern, de ultimă generație, potrivit pentru ocazii formale precum întâlniri de afaceri și evenimente de top, oferind scenarii de utilizare mult mai diverse.

Pentru a menține HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN în stare impecabilă, clienții beneficiază de servicii de întreținere și garanție internațională 2 ani, garanție de înaltă calitate timp de un an în țările în care produsul este disponibil, precum și de transport gratuit în cazul reparațiilor, alături de multiple beneficii VIP. Toate acestea asigură rezisteța ceasului în timp.

Disponibilitate
HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN este disponibil în România pentru precomandă pe HUAWEI Store începând cu 2 octombrie 2023, la prețul de 14 999 lei. 

De asemenea, achiziția din HUAWEI Store aduce clienților o serie de avantaje premium:

 • Garanție 3 ani
 • Livrare gratuită
 • Livrare personală din partea unui angajat HUAWEI și un scurt training despre cum se configurează smartwatchul și cum se poate conecta la telefon
 • Plata în 12 rate fără dobândă
 • 14999 puncte HUAWEI ce pot fi transformate în discounturi viitoare
 • Transport gratuit pentru trimiterea și aducerea din centrul de service

 [1] Produsul nu este un dispozitiv medical și nu trebuie utilizat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală. Toate datele și măsurătorile trebuie folosite doar pentru referință personală. Această funcție este acceptată numai în anumite țări/regiuni.

[2] Pe baza rezultatelor testelor de laborator HUAWEI. Utilizarea reală poate varia în funcție de discrepanțe între diferite modele, obiceiuri de utilizare și factori de mediu.

Totodată, datorită succesului înregistrat, oferta de precomandă pe HUAWEI Store pentru HUAWEI WATCH GT 4 se prelungește până pe 15 octombrie 2023.
Astfel, HUAWEI WATCH GT 4 poate fi achiziționat în continuare la pachet cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și cu o serie de beneficii, precum:

 • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
 • 12 rate fără dobândă;
 • livrare gratuită și rapidă.


Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

 • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

 • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:
Magazinul online: https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/
Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileRO 
Twitter: https://twitter.com/HUAWEIMobile
Instagram: https://instagram.com/HUAWEImobilero
YouTube: https://www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *