Schimbarea mentalității pentru succesul în afaceri discutată la Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), din 5 Octombrie, la Craiova

Un studiu recent din UK vorbeste de faptul ca 77% dintre companii trec printr-o criza de leadership iar 56% dintre ele nu se simt pregatite sa faca fata provocarilor din aceasta zona de a conduce. In ce situatie e Romania? Ochiometric, nu stam mai bine.

Parte din leadership este despre a înțelege cu claritate trecutul – de exemplu, cum deciziile anterioare au influențat strategia de producție curentă a companiei noastre.

Este, de asemenea, despre a evalua informațiile actuale – cum fluctuațiile recente ale pieței influențează cererea pentru produsele noastre. Și este despre a anticipa unde ne vor duce deciziile de mâine – poate că avem în vedere o nouă piață sau o inovație în producție.

Dar la baza tuturor acestor decizii stau relațiile noastre profesionale.

Luăm ca exemplu dorința noastră de a ne extinde pe piețele externe. Pentru a realiza acest lucru, nu este suficient să avem un produs de calitate sau un plan de marketing solid. Trebuie să avem relații puternice cu distribuitorii internaționali, să înțelegem cultura piețelor țintă și să avem încredere în partenerii noștri logistici.

La C.D.P.A., vei avea ocazia nu doar să te apleci asupra acestor aspecte teoretice ale leadershipului, si a relatiilor profesionale ci și să descoperi modalitati practice de cum să cultivi și să navighezi in cadrul acestor relații critice.

Descoperă mai mult și rezervă-ți locul aici https://events.consulting-nc.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *