COLECȚIA DOLCE&GABBANA | RAZER

Primul scaun de gaming Razer Chroma din lume, articole vestimentare în ediție limitată și periferice de ultimă generație redefinesc moda inspirată din gaming la RazerCon 2023

BUCUREȘTI, 22 septembrie 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, și Dolce&Gabbana, renumita casă de modă italiană de lux, au dezvăluit colecția lor mult așteptată în cadrul RazerCon 2023. Adusă în prim plan de Min-Liang Tan, CEO și Co-Fondator Razer, colecția revoluționară combină moda de lux cu tehnologia de gaming de ultimă generație, aceasta incluzând articole vestimentare, periferice de gaming și primul scaun Razer Chroma RGB din portofoliul companiei.

“Razer este deja bine-cunoscută pentru ambiția sa de a seta noi repere în gaming și în lumea modei, așa cum o dovedesc colecțiile vestimentare proprii și parteneriatele noastre din lumea modei. Suntem entuziasmați să luăm parte la crearea unei noi linii de articole de îmbrăcăminte și periferice hardware care se adresează deopotrivă comunității de gaming și pasionaților de modă”, a declarat Addie Tan, șeful diviziei de Lifestyle al Razer. “Colaborarea Dolce&Gabbana | Razer reprezintă un salt curajos spre viitorul interconectat al gamingului și modei. Fiecare piesă din această colecție este o dovadă a sinergiei unice dintre tehnologie și design, atrăgând gusturile pretențioase atât ale pasionaților de gaming, cât și ale iubitorilor de modă.”

Încorporând culorile distincte verde acid și auriu ale celor două branduri, colecția îmbină cu succes estetica de gamer specifică Razer, cu inovația și dragostea pentru măiestrie a Dolce&Gabbana, ridicând uniunea dintre gaming și modă la înălțimi fără egal.

“ Colaborarea noastră cu Razer ne-a inspirat atât din punctul de vedere al creativității, cât și din cel al inovației”, a declarat Davide Sgherri, șeful diviziei New Media al Dolce&Gabbana. “Prin îmbinarea armonioasă a energiei dinamice a gaming-ului cu stilul iconic Dolce&Gabbana, am creat o colecție care depășește limitele tradiționale ale modei. Este o fuziune remarcabilă ce surprinde esența ambelor lumi, oferind o gamă extraordinară de produse. Tradiția și inovația au fost întotdeauna în centrul filozofiei noastre încă de la început. Acesta este un nou și captivant moment în călătoria noastră.”

Moda funcțională, ridicată la un alt nivel

Colecția Dolce&Gabbana | Razer prezintă o gamă atent selecționată de articole vestimentare, care includ piese statement, dar si obiecte esențiale și versatile, care îmbrățișează viitorul modei, în timp ce aduc un omagiu esteticii elegante și îndrăznețe a gamerilor.

Domenico Dolce și Stefano Gabbana au creat o colecție specială unisex, extrem de ușor recognoscibilă, alcătuită din tricouri supradimensionate, pantaloni cargo și hanorace nonconformiste ce combină culorile reprezentative ale Razer și Dolce&Gabbana. Personalizate cu logourile ambelor branduri și fragmente de coduri de programare, colecția simbolizează căutarea constantă și fără sfârșit a inovației.

Moda de lux întâlnește performanța de top

Căștile Dolce&Gabbana | Razer Barracuda impresionează prin silueta lor elegantă, împodobită cu emblematicul logo Razer Triple-Headed Snake și monograma Dolce&Gabbana, purtând un finisaj elegant, placat cu aur de 24K și completat de un detaliu inedit – imprimeul zebră pe cupe.

Datorită difuzoarelor TriForce Titanium de 50mm și a tehnologiei audio THX de la Razer, aceste căști oferă un sunet detaliat și puternic, asigurând o experiență captivantă în timpul oricărui joc. Bentița FlowKnit Memory Foam și cupele capitonate garantează un grad ridicat de confort pe termen lung, transformând sesiunile extinse de gaming într-o adevărată plăcere.

Scaunul de gaming Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro redefinește excelența ergonomică și rafinamentul artistic, prezentând integrarea perfectă a elementelor grafice Triple-Headed Snake și Dolce&Gabbana într-o monogramă remarcabilă, împreună cu sigla Dolce&Gabbana placată cu aur de 24K. Echipat cu un spătar arcuit în zona umerilor, extins la 110 grade, o bază de șezut ultra-lată de 21 de inch, o funcție de înclinare la 152 de grade, un suport lombar încorporat și tapițerie luxoasă din piele Alcantara pentru spătar și baza scaunului, acest scaun de gaming reprezintă simbolul confortului și luxului.

“Făcând istorie în gaming, Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro – Ediția Chroma este primul scaun de gaming Razer Chroma RGB, un prototip inspirat de versiunea aurie spectaculoasă. Cei care optează pentru a achiziționa Scaunul de gaming Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro cu accente aurii se pot lăuda că dețin o piesă de lux rară din lumea gaming-ului.

Colecția Dolce&Gabbana | Razer în ediție limitată va fi disponibilă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2023, cu doar 1.337 de unități disponibile la nivel global pentru produsele hardware. Această colaborare marchează un moment revoluționar în lumea gaming-ului și a modei, aducând o colecție care celebrează esența ambelor industrii, în timp ce împinge limitele stilului și tehnologiei.

Pentru mai multe informații vizitați LINK.

IMAGINI

LINK

DEPSRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptop-urile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *