Utilizatorii seriei Galaxy S23 vor putea descoperi in premiera ultimele imbunatatiri prin intermediul Programului Beta One UI 6 oferit de Samsung

Feedback-ul primit de la participanți va ghida ajustările finale ale actualizării experienței de utilizare înainte de lansarea oficială.

București, România – 16 august 2023 – Samsung Electronics a anunțat pe 11 august lansarea programului Beta One UI 6 pentru utilizatorii seriei Galaxy S23. Bazat pe Android 14, One UI 6 permite o experiență mai prietenoasă pentru utilizatori, aducând un pachet complet de îmbunătățiri la aplicațiile și caracteristicile Samsung, precum un design mai simplificat și opțiuni mai extinse pentru personalizare. Programul Beta este un precursor important pentru lansarea publică, deoarece permite colectarea și încorporarea feedback-ului real din partea utilizatorilor, asigurându-se că actualizarea oficială a software-ului oferă cea mai bună experiență posibilă.

“Misiunea noastră cu One UI este aceea de a reflecta preferințele unice ale utilizatorilor noștri în fiecare aspect al experienței lor mobile. Fiecare iterație a One UI răspunde nevoilor comunității noastre de utilizatori, și așteptăm cu nerăbdare feedback-ul utilizatorilor privind One UI 6 în timp ce creăm o experiență mai bogată și mai intuitivă pentru toți”, a declarat Janghyun Yoon, Vicepreședinte Executiv și Șef al Biroului de Software, Mobile eXperience (MX) Business la Samsung Electronics.

Simplitate și ușurință de acces.

One UI 6 face o impresie puternică încă de la început datorită frumuseții sale care se remarcă prin simplitate. Multe elemente au fost ajustate pentru a crea un aspect și o senzație mai moderne, cum ar fi noul font implicit și noile emoji-uri din tastatura Samsung. Quick Panel a fost reimaginat cu o configurație actualizată, care facilitează utilizatorilor accesul la funcțiile pe care le folosesc cel mai des. Acum este mai ușor ca niciodată să ajustezi vizibilitatea ecranului în mișcare, deoarece bara de control a luminozității este disponibilă implicit în Quick Panel. Mai mult, există și o nouă opțiune de acces instantaneu în Quick Panel, care oferă acces mai rapid la setări cu o singură glisare în jos în colțul din dreapta sus al ecranului.

Mai multe modalități de personalizare a experienței tale

One UI 6 vine cu numeroase modalități noi de personalizare a experienței Galaxy pe baza obiceiurilor și preferințelor utilizatorilor, astfel încât aceasta să se simtă ca o extensie a propriei personalități. De exemplu, acum este posibil să setezi diferite tipuri de lock screen în funcție de Modurile și Rutinele specifice, precum o fotografie liniștitoare cu o pădure în modul Somn. Există, de asemenea, un nou widget personalizat pentru cameră, care le permite utilizatorilor să preselecteze un mod de cameră și o locație pentru salvarea fotografiilor – precum modul portret și un folder special pentru fotografii de tip portret.

Alătură-te Programului Beta One UI 6

Aceste inovații sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse de One UI 6. Pe lângă estetica îmbunătățită și nivelurile mai ridicate de personalizare, actualizarea software simplifică sarcinile cotidiene pentru a maximiza productivitatea. One UI 6 oferă, de asemenea, măsuri de securitate și confidențialitate puternice, astfel încât să te poți bucura de conectivitatea și comoditatea mobilă cu totală încredere.

Utilizatorii seriei Galaxy S23 sunt invitați să se alăture programului beta One UI 6 și să fie printre primii care încearcă cele mai recente îmbunătățiri, împărtășindu-și feedbackul valoros. Programul este disponibil în Statele Unite, Germania și Coreea de Sud începând cu 11 august.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom România la http://news.samsung.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *