FC Rapid continua tranzitia catre Web3: Reinnoirea parteneriatului cu Binance aduce compania pe tricoul echipei

București, 13 iulie 2023 – Binance devine azi sponsor pe echipamentului echipei FC Rapid, iar sigla și numele companiei vor apărea pe spatele echipamentelor de joc. Înnoirea parteneriatului cu clubul de fotbal continuă un an de impact al companiei în România, ce a debutat cu deschiderea birourilor în țară, a continuat cu perechi de tranzacționare în monedă locală și NFT-uri unice dedicate sportului și muzicii românești.


“Binance vrea să ofere experiențe unice suporterilor și vom integra cât mai multe activități inovative în colaborarea dintre noi și FC Rapid. Vom lansa împreună proiecte care să ajute mai mult fanii FC Rapid să se conecteze cu echipa lor favorită”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager Binance Romania.

“Suntem mandri sa colaborăm cu o companie de renume internațional și că, de sezonul trecut, am fost printre primii care am explorat expansiunea Web 3 în fotbalul românesc. Reînnoirea parteneriatului cu Binance ne va permite să ne extindem mai mult prezența noastră în mediul digital și să ne conectăm cu fanii noștri din toată lume”, adaugă Daniel Niculae, Președinte, FC Rapid.

Rapid a lansat, împreună cu Binance, la finalul sezonului fotbalistic trecut, în perioada 2 mai – 30 iunie o colecție de succes de NFT-uri gratuite. Suporterii au avut șansa de a câștiga tricouri semnate de jucători, eșarfe, locuri VIP la meciurile Rapidului și chiar și criptomonede. Acesta a fost un pas major spre a aduce mai aproape de fanii fotbalului din România beneficiile Web3. Iar interacțiunile au continuat și pe stadion – pe parcursul sezonului precedent, Binance a susținut un concurs cu întrebări în pauza sau înaintea majorității meciurilor disputate acasă de FC Rapid.

În ultimul an, Binance a lansat nu mai puțin de patru perechi de tranzacționare cu RON, facilitând astfel românilor cumpărarea de criptomonede precum Bitcoin, BUSD, USDT și EGLD (MultiversX) mult mai ușor, folosind direct moneda locală. Platforma Binance este, în prezent, disponibilă 100% în limba română, inclusiv în componenta sa de educație, unde Binance Academy ajută românii să învețe gratuit despre criptomonede. De asemnea, sistemul de suport este disponibil și el în limba română, fiind asigurat de zeci de agenți de suport români.

În septembrie 2022, Binance a deschis și un centru tehnologic în Iași, în care se dezvoltă produse ale companiei disponibile la nivel global, unul dintre acestea fiind Binance Tax.

Binance, împreună cu influencerul crypto local Daniel Niță, au realizat în luna mai și un record mondial – cele mai multe pizza cumpărate cu un Bitcoin, 10.000, la vremea respectivă. Și astfel, România a ajuns pe harta globală a inovației în criptomonede și web3.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *