OnePlus aduce tehnologia de varf pe camerele foto la gama medie cu OnePlus Nord 3 5G 

0630Camera_1920x1920

30 iunie 2023: Brandul global de tehnologie mobilă OnePlus a prezentat noi informații despre OnePlus Nord 3 5G înainte de lansarea sa globală din 5 iulie 2023, dezvăluind că noul său telefon midrange va oferi o experiență fotografică de vârf.

OnePlus Nord 3 5G va îmbina cel mai bun hardware de fotografie și algoritmi dezvoltați de OnePlus pentru a oferi utilizatorilor săi cea mai bună experiență de fotografiere. Senzorul principal al camerei OnePlus Nord 3 5G este Sony IMX890, același senzor de 50 de megapixeli folosit de vârful de gamă de anul acesta, OnePlus 11 5G, și este echipat și cu aceeași tehnologie optică de stabilizare a imaginii. De asemenea, va include algoritmi de fotografie proprietari ai OnePlus, disponibili și pe OnePlus 11.

0630 Camera_Titled_1920x1080

“OnePlus Nord 3 5G este cel mai nou telefon mid-range din portofoliul nostru, dar acest lucru nu înseamnă că va oferi o experiență de fotografiere similară cu cea oferită de produsele din această categorie,” spune Kinder Liu, COO și Președinte OnePlus, pe feed-ul său de Twitter http://www.twitter.com/kinderliu. “Am folosit nucleul tehnologiei camerei noastre flagship disponibilă pe OnePlus 11 și am adus-o pe OnePlus Nord 3 5G pentru a ne asigura că utilizatorii noștri beneficiază de o experiență grozavă cu fiecare fotografie pe care o fac.”

Toate detaliile despre OnePlus Nord 3 5G vor fi disponibile odată cu lansare oficială din 5 iulie 2023. Pentru a urmări evenimentul de lansare și a fi la curent cu OnePlus Nord 3 5G, vizitați OnePlus.com

0630 Camera_Titled_1080x1920 story

Despre OnePlus

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care își propune să revoluționeze conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware de înaltă performanță. OnePlus prosperă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau să ne urmăriți pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *