Zyxel – De ce este imperios necesar sa investiti in WiFi 6?

NWA901200x600v01

26 iunie 2023 – Începerea unei afaceri mici nu este o sarcină ușoară. Aceasta implică o mulțime de operațiuni de planificare, de la cercetarea pieței și gestionarea afacerii, până la dezvoltarea acesteia. A avea o rețea securizată este esențial pentru a-ți dezvolta afacerea. Pentru o afacere mică în creștere, utilizatorul obișnuit are mai multe șanse să opteze pentru cea mai simplă metodă de configurare rapidă a rețelei lor decât să se confrunte cu configurații complexe, rezultând în criptare nesecurizată cu securitate compromisă. Și dacă dorești să faci upgrade la WiFi 6, alege un punct de acces care să aibă setul potrivit de funcționalități pentru afacerile mici și SOHO, fără un preț costisitor.

Zyxel propune punct de acces, NWA90AX, care răspunde la toate nevoile IMM-urilor și utilizatorilor SOHO.

Nu este necesară experiență în Networking

Având în vedere creșterea prețurilor, afacerile mici ar trebui să fie atente la cheltuieli, în special la angajarea unui specialist IT. NWA90AX poate fi instalat și configurat ușor de oricine și nu este nevoie să angajezi o persoană IT. Configurarea simplă permite IMM-urilor să configureze rapid punctul de acces cu doar câteva clicuri, făcându-l foarte ușor să-ți setezi propria rețea pentru oaspeți și angajați și să te bucuri de vitezele ultra-rapide ale WiFi 6 într-un timp scurt. Sprijinind standardul personal WPA3, NWA90AX este proiectat pentru a aduce o criptare mai puternică pentru a-ți proteja rețeaua wireless, fără configurații complicate.

Gestionare flexibilă

NWA90AX cu NebulaFlex oferă o gestionare flexibilă pentru SOHO-uri, permițându-le să aleagă liber între interfața web locală a dispozitivului sau conectarea la interfața noastră de gestionare Nebula, extrem de ușoară, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji cu privire la uitarea adresei IP sau la pierderea contului și a parolei. În plus, Zyxel Nebula oferă un loc în care poți experimenta și explora cum este să folosești rețelele de tip cloud Nebula pentru a implementa și gestiona rețelele tale fără costuri suplimentare.

Adevăratul WiFi 6 cu suport complet OFDMA

NWA90AX suportă atât frecvența de 2,4 GHz, cât și cea de 5 GHz. Este conceput pentru a-ți permite să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă WiFi 6, cum ar fi viteze mai mari chiar și în medii de înaltă densitate, acoperire extinsă în rețeaua ta wireless, capacitate.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *