AGON by AOC anunta noul monitor pentru gaming cu diagonala de 40″ si rata de reimprospatare de 144 HZ: AGON AG405UXC

AG405UCX info 2

București, 15 iunie 2023 – AGON by AOC, brandul de monitoare1 pentru jocuri și accesorii IT recunoscut la nivel mondial, este gata să redefinească experiența jocurilor prin lansarea modelului AGON AG405UXC. Acest monitor plat pentru gaming, ultra-wide (21:9) de 40″ (100 cm), parte a gamei AGON, este un model performant care dispune de un panou IPS cu o rezoluție de 3440×1440 px și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Conceput pentru a captiva și a atrage, AG405UXC este pregătit să stabilească un nou standard peentru gamingul cu aspect ultra-wide.

Gaming într-un spațiu extins

AG405UXC, cu panoul său plat IPS ultrawide de 40″, oferă un spațiu vizual  extins, care permite utilizatorului să se lase cuprins de acțiunea jocului. Cu o rezoluție UWQHD de 3440×1440, AG405UXC oferă o imagine detaliată și clară. Rata de reîmprospătare de 144 Hz și timpul de răspuns MPRT de 1 ms asigură un gameplay fluid, fără întreruperi.

AG405UXC este unealta perfectă pentru streameri și creatori de conținut, datorită spațiului orizontal suplimentar care permite afișarea simultană a ferestrei de chat sau a software-ului de streaming. De asemenea, îl pot folosi pentru a vedea cronologia completă atunci când își editează imaginile video.

AG405UCX info

Performanță superioară într-un format ultrawide

AG405UXC este conceput pentru jucătorii care acordă prioritate performanței  și calității vizuale superioare pe un ecran de dimensiuni mari. Acest monitor oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns MPRT de 1 ms, asigurând o experiență de joc rapidă în titlurile cu ritm alert.

Dimensiunea generoasă și formatul ultra-wide 21:9 al modelului AG405UXC oferă un avantaj distinct pentru jucători, în special pentru cei pasionați de  jocurile de strategie, simulatoare sau cele de tip role-play. Aceste genuri implică adesea interfețe complexe și medii extinse, iar suprafața suplimentară a ecranului le permite jucătorilor să aibă o vedere mai largă asupra lumii jocului. De asemenea, mai multe meniuri se pot accesa simultan fără a supraaglomera ecranul. Acest format îmbunătățește experiența de joc, oferind o perspectivă vizuală mai largă, asemenea câmpului vizual natural al omului. Un grad de vizibilitate mărit poate fi un avantaj competitiv, iar  jucătorii au abilitatea de a observa o suprafață mai mare a lumii jocului, fără a se deplasa, sau a se reorienta. Prin această combinație de caracteristici, AG405UXC este conceput pentru a îmbunătăți experiența de joc într-o gamă largă de genuri.

AG405UCX info 3

AG405UXC poate fi controlat cu ajutorul software-ul intuitiv AOC G-Menu și permite personalizarea ușoară a setărilor monitorului, inclusiv a culorilor, a modului Overdrive și a funcțiilor specifice precum Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point și Frame Counter. De asemenea, G-Menu oferă opțiuni pentru latență redusă, asigurând un gameplay rapid. Compatibilitatea Adaptive-Sync asigură o experiență de joc fără sacadări sau efecte precum tearing.

În plus, monitorul este dotat cu un suport flexibil, care se poate înclina, pivota, și ajusta pe înălțime până la 150 mm, oferind confort în timpul sesiunilor de joc prelungite. Caracteristicile suplimentare includ un port USB-C cu livrare de energie de 90 W, un hub USB pentru conectarea convenabilă a perifericelor și difuzoare încorporate pentru o experiență audio bogată.

Preț și disponibilitate

AG405UXC va fi disponibil din iunie 2023 cu un preț recomandat de 3.216,30 lei.

AG405UCX vedere de sus

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe Facebook, Twitter, sau Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *