Acer anunță noul Swift Edge 16 cu procesoare AMD Ryzen din seria 7040 și Wi-Fi 7

Acer a anunțat astăzi laptopul Acer Swift Edge 16 (SFE16-43) conceput pentru profesioniștii dinamici, care au nevoie de capacitate de calcul ridicată, productivitate și portabilitate de top. Laptopul ușor este alimentat de procesoarele AMD Ryzen din seria 7040 și de grafica până la AMD Radeon780M pentru performanțe și efecte vizuale de ultimă generație și dispune de AMD Ryzen AI pe anumite modele cu procesoare selectate, permițând dispozitivului să țină pasul cu cerințele AI actuale și nu numai.

Noul Swift Edge 16 prezintă un uimitor ecran OLED de 16 inchi 3,2K, cu o rată de refresh îmbunătățită de 120 Hz și suport pentru gama de culori DCI-P3 de 100%, pentru a oferi culori și imagini realiste. Laptopul cu Windows 11 se mândrește, de asemenea, cu compatibilitate până la Wi-Fi 7, Microsoft Pluton și o serie de funcții inteligente, astfel încât utilizatorii să poată rămâne conectați la conexiuni wireless rapide și să aibă datele private securizate.

Design și calitate vizuală remarcabilă

Acer Swift Edge 16 emană eleganță deoarece are un design atrăgător și capacități de afișare a culorilor care vor întoarce toate privirile. Șasiul său ultra-subțire și ușor din aliaj de magneziu măsoară doar 12,95 mm, cântărește doar 1,23 kg și este finisat cu un strat elegant de culoare black olivine. Utilizatorii se pot răsfăța cu o vizionare la calitate cinematografică pe panoul OLED 3,2K de 16 inchi (3200 x 2000) cu o rată de refresh de 120 Hz, suport 100% pentru gama de culori DCI-P3 și un timp de răspuns de 0,2 ms. Combinat cu un raport de contrast de 1.000.000:1, o luminozitate de vârf de 500 nits și certificare VESA DisplayHDR True Black 500, laptopul OLED oferă culori precise și cu un contrast ridicat de care vă puteți bucura oriunde. Ecranul certificat TÜV Rheinland Eyesafe® ajută la reducerea expunerii la lumina albastră pentru un plus de confort în timpul perioadelor de vizionare prelungite.

Performanță și securitate optimizate cu putere AI

Swift Edge 16 profită de cele mai recente procesoare AMD Ryzen din seria 7040 pentru viteze de performanță pură și eficiență energetică care mențin laptopul în funcțiune mai mult timp atunci când este deconectat de la priză, utilizând în același timp până la grafica AMD Radeon 780M pentru imagini imersive. Dispunând de AMD Ryzen AI pe modelele cu procesoare selectate, motorul dedicat introduce noi experiențe AI, cum ar fi îmbunătățiri ale calității video în timp real pentru apelurile video. Datorită procesorului de securitate integrat Microsoft Pluton, activat în mod implicit, Switch Edge 16 furnizează o protecție suplimentară pentru a ajuta la apărarea împotriva atacurilor sofisticate, în timp ce cititorul de amprente digitale compatibil cu Windows Hello permite autentificarea biometrică la PC-ul cu Windows 11.

Laptopul cu procesor AMD Ryzen vine, de asemenea, cu până la 32 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 2 TB de stocare SSD PCIe Gen 4 pentru transfer rapid de date, latență mai mică și timp de încărcare mai rapid, în timp ce tehnologia de răcire TwinAir cu ventilator îmbunătățit și design îmbunătățit al tastaturii cu intrare de aer ajută dispozitivul să funcționeze la viteză maximă.

Funcții inteligente și conexiuni perfecte cu Wi-Fi 7

Cea mai recentă versiune a liniei Swift Edge este compatibilă cu Wi-Fi 7, oferind viteze îmbunătățite de până la 5,8 Gbps, latență redusă sub 2 ms și capacitate multi-link pentru conexiuni wireless rapide și fiabile. Swift Edge 16 este, de asemenea, echipat cu un pachet de funcții inteligente pentru a contribui la creșterea productivității generale și a ușurinței de utilizare. Cu suport pentru Window Studio Effects, utilizatorii se pot prezenta în cea mai bună lumină în timpul conferințelor video cu ajutorul camerei web QHD 1440p cu încadrare automată, corecție a privirii și estompare avansată a fundalului. Camera web dispune, de asemenea, de Reducerea Temporală a Zgomotului (TNR) de la Acer și de Acer PurifiedVoice cu reducere a zgomotului AI pentru a oferi experiențe de convorbiri video elevate. De asemenea, include o tastatură de dimensiuni normale și o serie de porturi de conectivitate esențiale; două porturi USB Type-A, două porturi USB 4 Type-C PD 65 W cu încărcare rapidă și capacități de afișare, HDMI 2.1 și un cititor de carduri Micro SD.

Prețuri și disponibilitate

Swift Edge 16 (SFE16-43) va fi disponibil în EMEA din luna iulie, la prețuri începând de la 1.199 EUR.

###

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Vizitați kitul de presă Acer pentru imagini și specificații ale produsului sau vizitați sala de presă Computex pentru a vedea toate anunțurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *