Media Alert – EA SPORTS™ F1(R) 23 dezvaluie detalii despre Braking Point si F1(R) World, un nou hub care va redefini experientele jucatorilor

Electronic Arts Inc. a publicat al doilea videoclip de deep dive pentru EA SPORTS™ F1® 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA, care urmeaza sa fie lansat pe 16 iunie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, si PC via EA App, Epic Games Store, si Steam. Videoclipul abordeaza mai multe imbunatatiri ale diferitelor moduri de joc, precum F1® World, Braking Point 2, multiplayer, dar si revenirea modurilor Career si My Team.

Dupa debutul din cadrul F1® 2021, modul Braking Point revine in joc anul acesta, cu un nou capitol care ii urmareste indeaproape pe Aiden Jackson si Devon Butler, coechipieri acum in echipa Konnersport Racing Team. Braking Point introduce noi personaje, precum campioana Formula 2™, Callie Mayer, sora lui Devon Butler, care vrea sa incerce sa patrunda in lumea fascinanta a Formula 1®. Pentru a contura aceasta poveste, echipa de scriitori a lucrat indeaproape cu tripla campioana mondiala a W Series si pilot de dezvoltare in cadrul Williams Racing, Jamie Chadwick.

O alta functionalitate prezentata este F1® World, un nou mod de a descoperi jocul, fiind un hub central pentru mai multe moduri de joc. Acesta include experiente solo si multiplayer, un sistem de progresie comun, continut zilnic, saptamanal sau sezonier si un sistem revizuit License Level, precum si multe moduri diferite de joc. F1® World va fi un portal prin care noii jucatori pot descoperi lumea complexa a Formula 1®, avand oportunitatea de a se obisnui cu jocul inainte de a incerca sa concureze intr-un Campionat Mondial. In ceea ce priveste jucatorii deja familiarizati cu jocul, F1® World ii va ajuta sa redescopere aspectele preferate ale jocului – Time Trial, Grand Prix sau Multiplayer.

Deep Dive-ul poate fi urmarit aici, iar mai multe informatii despre inovatiile din joc se gasesc aici.

Fotografii high-res aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *