HUAWEI a lansat astăzi noul său flagship HUAWEI P60 Pro

HUAWEI P60 Pro

București, 9 mai 2023 –HUAWEI a lansat astăzi pe piețele europene noul său flagship HUAWEI P60 Pro. Smartphone-ul integrează perfect imagistica inteligentă și estetica tehnologică, reinterpretează limbajul clasic de design al seriei HUAWEI P și oferă progrese deosebite în domeniul imagisticii mobile.

HUAWEI P60 Pro moștenește ADN-ul fotografiei și a esteticii remarcată la modelele anterioare și marchează un progres în ceea ce privește sistemul optic și designul. Cel mai recent flagship are un sistem optic complet modernizat și este primul din industrie care vine echipat cu Ultra Lighting Telephoto Camera cu grupuri de lentile multiple. Ultra Lighting Telephoto Camera sporește captarea luminii cu ajutorul unui hardware care nu afectează construcția subțire și ușoară a dispozitivului.

HUAWEI P60 Pro continuă să integreze sistemul optic Classic Camera Array, marcă a seriei P și moștenește totodată și genele de design ale smartphone-urilor din seria P, punând în același timp accentul pe semantica fotografiei. Camera acestui smartphone integrează perfect capacitatea obiectivului de a capta lumina și redefinește arta fotografiei, combinând atât funcționalitatea, cât și designul estetic emblematic pentru smartphone-urile din seria P.

Totodată, HUAWEI P60 Pro se inspiră din natură, introducând nuanțele Rococo Pearl – primul design cu textură perlată din industrie pentru spatele telefonului, revoluționând estetica smartphone-urilor.

Fiecare generație a seriei P de la HUAWEI îmbină perfect funcțiile inteligente de imagine cu estetica. HUAWEI P60 Pro gravitează în jurul artei Luminii, în timp ce evoluează în mod remarcabil în ceea ce privește estetica, imagistica și experiența utilizatorului și, mai ales, în timp ce ne introduce într-o nouă eră a imagisticii mobile” a declarat Richard Yu, director executiv al HUAWEI, CEO al HUAWEI Consumer BG și CEO al HUAWEI Intelligent Automotive Solution Business Unit.

Designul Eye of Light aduce o estetică de top în industrie

Designul modulului foto al HUAWEI P60 Pro are ca temă “The Eye of Light”, și plasează camera principală, cea mai frecvent utilizată, în centrul modulului de lentile.

Obiectivele super telephoto și superangular sunt distribuite deasupra și dedesubtul camerei principale, prezentând o matrice de cameră clasică.HUAWEI P60 Pro adoptă noul afișaj Quad-Curve cu panou de sticlă durabilă Kunlun Glass, o exclusivitate HUAWEI. Cele patru laturi ale smartphone-ului sunt ușor curbate, în timp ce cele patru margini ale ecranului sunt mai rotunjite; s-a obținut astfel un afișaj mai imersiv.

Având în vedere că HUAWEI P60 Pro cântărește doar 200 g, utilizatorii se pot bucura de o experiență tactilă mai confortabilă. În plus, rata de reîmprospătare ridicată adaptivă LTPO de 1-120Hz ajută la atingerea echilibrului perfect între imagini fluide și optimizarea bateriei.

Panoul Kunlun Glass îmbunătățește considerabil rezistența sticlei și crește rezistența la cădere de 10 ori, datorită miliardelor de nanocristale care formează materialul ultra-rezistent. Acesta suportă și standardul IP68 pentru praf și rezistență la apă, oferindu-le utilizatorilor un sentiment de siguranță în timpul utilizării zilnice.

Ecranul HUAWEI P60 Pro oferă, de asemenea, culori precise prin gestionarea completă a gamei coloristice. HUAWEI P60 Pro este primul telefon mobil din lume care a fost certificat TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (acuratețe și proiecție precisă ale culorilor).

Inspirându-se din natură, noul smartphone flagship HUAWEI reinterpretează estetica modernă.

HUAWEI P60 Pro în culoarea Rococo Pearl folosește primul design bazat pe textură de perlă din industrie, care încorporează pulbere minerală naturală de perlă pentru a crea un efect de iluminare și strălucire. HUAWEI P60 Pro vine, de asemenea,  și în varianta clasică Feather-Sand Black, folosind sticla inovatoare Anti-Fingerprint Feather-Sand Glass, care se simte plăcut la atingere și strălucește ca un diamant.

Camera XMAGE Ultra-Lighting: descoperiri revoluționare în domeniul imaginii

Seria HUAWEI P are imagistica inovatoare în centrul tehnologiei sale. HUAWEI P60 Pro vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o apertură fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri semnificative produc fotografii vii în condiții de iluminare slabă, pline de detalii. De asemenea, poate aduce o gamă dinamică ultra-înaltă în scene cu raporturi mai mari de lumină/întuneric, cum ar fi răsăritul și apusul soarelui, zorii și amurgul; noul motor de textură XD Fusion Pro, asigură detalii fine care pun în evidență chiar și strălucirea de pe suprafața sticlei.

HUAWEI P60 Pro se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 – cea mai mare din industrie pentru o cameră  de smartphone cu periscop teleobiectiv. Datorită lentilelor Ultra Lighting Lens Group în combinație cu senzorul RYYB SuperSensing, cantitatea de lumină care intră în camera teleobiectiv a fost acum mult crescută.

Utilizatorii pot acum să facă fotografii vibrante în timpul plimbărilor nocturne în oraș, deoarece camera poate capta și scoate în evidență, de exemplu, detaliile luminilor de neon de pe acoperișuri din depărtare, permițând utilizatorilor să capteze exact frumusețea pe care o văd și o experimentează.

Modul Super Moon de la HUAWEI este, de asemenea, un alt pionier în industrie. Datorită capacităților Ultra Lighting și a focalizării telephoto, HUAWEI P60 Pro oferă o scenă Super Moon îmbunătățită. Această funcție captează perfect Luna îndepărtată, reușind în același timp să păstreze detaliile obiectelor din zona mediană. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a experimenta astrofotografia și de a crea iluzii vizuale ale Lunii văzută printre palmieri și nori. Acum, scenele nocturne pot fi surprinse nu numai clar, ci și minunat.

În plus, HUAWEI P60 Pro beneficiază de grupul de lentile cu zoom glisant cu deplasare lungă, care poate controla în mod flexibil distanța de focalizare și poate obține imagini clare, de la fotografii ale unor subiecte îndepărtate la prim-planuri macro. Acesta poate surprinde, de exemplu, ramuri de salcie care se suprapun peste Lună sau Luna strălucitoare văzută prin fereastră. De asemenea, realizează fotografii macro precise fără a deranja subiectul. Această funcție poate fi utilizată și pentru a capta fotografii ale animalelor de companie în viața lor de zi cu zi.

Tehnologie de comunicare puternică, cu o experiență continuă și de durată

HUAWEI P60 Pro este alimentat de baterii de mare capacitate, de 4815 mAh, care sunt plasate într-un corp compact de numai 8,3 mm în grosime, cu încărcare prin cablu la 88W  HUAWEI SuperCharge. De asemenea, vine cu încărcare rapidă wireless de 50W și încărcare wireless inversă de 7,5W. Utilizând modul Turbo, HUAWEI P60 Pro poate fi încărcat la jumătate de capacitate a bateriei în doar 10 minute.Experiența sistemului EMUI 13.1: mai rafinat, mai convenabil și mai sigur

HUAWEI combină genele de produs ale seriei P – tehnologie de imagine și estetică – cu genele EMUI – simplu, ușor și fluid – pentru a oferi o experiență mai rafinată și mai convenabilă. EMUI 13.1 vine cu 3D Weather AOD (Always on Display), care ilustrează ploaia, zăpada, vremea înnorată sau însorită cu efecte 3D și trimite în mod dinamic notificări privind schimbările meteo – o experiență de afișare intuitivă, creativă și vie. În același timp, le permite utilizatorilor să își personalizeze afișajele din afara ecranului cu propriile fotografii. De la ecranul de blocare la ecranul principal, pe ecran și în afara acestuia, utilizatorii pot experimenta o încântare vizuală constantă.

Interfața aparatului foto introduce un inel de zoom al aparatului foto, care transformă realizarea fotografiilor într-o experiență mai intuitive și face zoom-ul mai precis și mai funcțional. Meniul rapid al aparatului foto afișează, de asemenea, pictogramele modurilor de fotografiere utilizate în mod obișnuit, facilitând operarea aparatului foto cu o singură mână și oferind utilizatorilor o experiență fotografică mai plăcută și mai convenabilă.

AppGallery: o gamă completă de aplicații funcționale

Ca întotdeauna în cazul smartphone-urilor HUAWEI, noul HUAWEI P60 Pro vine cu o gamă completă de aplicații funcționale. Fiind al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume, AppGallery și-a câștigat reputația de magazin pentru mii de aplicații și, după cum știu clienții HUAWEI, multe dintre acestea sunt titluri de top la nivel mondial. În magazinul de aplicații AppGallery utilizatorii de smartphone-uri HUAWEI pot găsi 18 categorii distincte, care acoperă aplicații de top la nivel global și local, inclusiv navigație și transport, știri, social media, finanțe, divertisment și altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și 6 milioane de dezvoltatori înregistrați.

Disponibilitate

HUAWEI P60 Pro va fi disponibil la precomanda în România din 9 mai la prețul de: 5799 lei pentru modelul de 256GB și 6799 lei pentru cel de 512GB. Modelul HUAWEI P60 Pro 512GB este disponibil, in exclusivitate, doar în magazinul online HUAWEI Store.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.

Printre beneficiile de care clienții HUAWEI se pot bucura până pe 21 mai, la achiziționarea noului HUAWEI P60 Pro, se numără:

 • un ceas WATCH GT 3, gratuit:
 • model bărbătesc – WATCH GT 3 Active Black Fluoroelastomer Strap
 • model de damă – WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather Strap.
 • un voucher gratuit pentru căști FreeBuds 5 (voucherul este disponibil la abonare sau pentru cei care au revendicat acest voucher anterior; pentru a obține și FreeBuds 5, în aceeași comandă, clienții trebuie să selecteze “Pachet cu FreeBuds 5”, în pagina produsului P60 Pro și să introducă voucherul, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; astfel, cliențiivor obține la final un telefon HUAWEI P60 Pro, un ceas WATCH GT 3 și o pereche de căști FreeBuds 5 la costul unui singur produs, telefonul, P60 Pro).
 • un voucher în valoare de 500 de lei valabil doar pentru modelul HUAWEI P60 Pro 512 GB (voucherul poate fi obținut la abonare și trebuie utilizat în momentul plasării comenzii, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; acest voucher nu poate fi cumulat cu voucherul FreeBuds 5 de mai sus, în aceeași comanda).
 • Dublu puncte HUAWEI dacă plasarea comenzii este făcută de pe un ID HUAWEI.
 • P60 Pro, până la 13.958 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 135 de lei pentru următoarea achiziție;
 • Mate X3, până la 19.998 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 199 de lei pentru următoarea achiziție;
 • 12 rate fără dobândă;
 • livrare gratuită.

De asemenea, la achiziția telefonului HUAWEI P60 Pro sau a modelului HUAWEI Mate X3 clienții pot câștiga în urma tombolei speciale:

 • 1 laptop MateBook X Pro.
 • 10 tricouri cu autograful Irinei Rimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *