Minecraft Legends este acum disponibil

Picture1

Minecraft Legends este disponibil acum pentru console Xbox Series X | S și Xbox One, pentru PC-urile cu Windows și pe Steam, prin intermediul abonamentelor Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru consolă și PC, dar și pentru Nintendo Switch, PlayStation 4 și PlayStation 5, anunță Mojang Studios; prin Gaming Hub este disponibil și pentru televizoarele inteligente Samsung.

Minecraft Legends este produs de Mojang Studios și Blackbird Interactive; mai multe detalii sunt disponibile aici și aici.

Jocul este disponibil prin intermediul PC Game Pass, care poate fi accesat de utilizatorii din România la prețul de 35 RON / lună, iar pentru a-l achiziționa utilizatorii pot accesa xbox.com/pcgamepass unde au la dispoziție mai multe informații.

Cu ocazia lansării, noii membri de pe piața din România vor beneficia de o ofertă specială, prin intermediul căreia vor putea utiliza abonamentul PC Game Pass timp de 3 luni la prețul de 1 dolar (oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp).

Prin intermediul PC Game Pass, utilizatorii vor avea acces imediat la sute de jocuri PC pe Windows, inclusiv la noile versiuni lansate de Xbox Game Studios, jocuri Bethesda, un abonament EA Play și oferte pentru jocurile produse de Riot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *