Sony anunță noile căști cu adevărat wireless WF-C700N, cu anularea zgomotului, ce oferă un sunet imersiv și asigură o purtare confortabilă, stabilă, dar și noua variantă de culoare Midnight Blue pentru modelul WH-1000XM5

  • WF-C700N sunt mici și ușoare, pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei, ideale pentru cei care sunt în căutarea primei lor perechi de căști cu adevărat wireless, cu funcția de anulare a zgomotului
  • Utilizatorii se pot deconecta de la agitația de zi cu zi cu funcția de anulare a zgomotului și se pot bucura de o experiență muzicală imersivă cu ajutorul căștilor WF-C700N
  • Sunt disponibile în patru variante de culoare: negru, alb, lavandă și verde-salvie, potrivite oricărui stil
  • Sony anunță și noua variantă de culoare Midnight Blue pentru modelul WH-1000XM5 – ce integrează toate funcțiile de anulare a zgomotului, de top în industrie, ale căștilor WH-1000XM5, acum într-o nuanță elegantă de albastru

Sony face și mai ușoară ascultarea muzicii oriunde, oricând, odată cu lansarea noilor sale căști cu adevărat wireless – WF-C700N.

Căștile WF-C700N sunt perfecte pentru cei ce doresc să treacă la utilizarea unei perechi de căști cu adevărat wireless, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și stabilitatea, bucurându-se în același timp de sunet imersiv și de funcția de anulare a zgomotului.

Confortul și calitatea care încap într-un buzunar

Căștile WF-C700N au fost realizate având în minte confortul și stabilitatea, indiferent de mărimea urechilor utilizatorului. Sony a proiectat WF-C700N luând în considerare numeroase date privind forma urechilor, colectate încă de la lansarea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982, precum și evaluarea sensibilității diferitelor tipuri de urechi. Căștile WF-C700N combină o formă care se potrivește perfect cu urechea umană, cu un design ergonomic al suprafeței, pentru mai multă stabilitate, astfel încât utilizatorii să se poată bucura fără pauze de conținutul lor audio preferat.

Carcasa de încărcare cilindrică este mică și ușor de transportat, chiar și în buzunar sau în geantă, astfel încât utilizatorii pot lua castile cu ei oriunde. Carcasa are o textură cu model geometric, pentru un plus de eleganță și un aspect premium.

Textura, calitatea și culorile căștilor WF-C700N au fost proiectate pentru a le oferi utilizatorilor un plus de stil, dar și confort. Aceștia pot alege din cele patru variante de culoare – negru, alb, lavandă și verde-salvie – pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Mai multă muzică, mai puțin zgomot de fundal

Atunci când folosesc căștile WF-C700N, utilizatorii se pot bucura în voie de muzica lor. Aceștia vor putea anula zgomotul de fundal, cu ajutorul funcției specifice integrate, sau vor putea utiliza modul Ambient Sound pentru a rămâne conectați la mediul înconjurător.

În modul Ambient Sound, microfoanele orientate către față captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, astfel încât aceștia să se poată bucura de o experiență de audiție naturală, rămânând conectați la mediul înconjurător. Mai mult, pot personaliza setările în aplicația Sony | Headphones Connect sau pot utiliza setarea Focus on Voice pentru a discuta cu cei din jur fără a-și scoate căștile. De asemenea, vor putea intra într-o cafenea și comanda rapid și fără efort, apoi, la fel de rapid, se vor putea așeza și bucura de conținutul preferat fără a le fi distrasă atenția.

Modelul WF-C700N dispune, de asemenea, de funcția Adaptive Sound Control, care ajustează setările sunetului ambiental în funcție de locul în care se află utilizatorii și de ceea ce fac. Recunoaște locurile pe care aceștia le vizitează frecvent, cum ar fi locul de muncă, sala de sport sau cafeneaua preferată, și comută între modurile de sunet, pentru a se potrivi situației. Astfel, utilizatorii se vor putea deplasa fără probleme prin împrejurimi, ascultând în același timp artiștii și conținutul de divertisment preferat.

Ascultă fiecare piesă la cea mai înaltă calitate

Modelul WF-C700N oferă un sunet de înaltă calitate datorită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). În plus, cu ajutorul driverului original de 5 mm de la Sony WF-C700N oferă un sunet impresionant, un bas puternic și redă vocile incredibil de clar, în ciuda dimensiunilor reduse, scoțând la iveală tot ce este mai bun din orice gen sau conținut audio. De asemenea, muzica poate fi modificată în funcție de preferințe cu ajutorul setărilor EQ din aplicația Sony | Headphones Connect.

O experiență de audiție fără efort

Cu o durată de viață a bateriei de până la 15 ore, rezistență la apă certificată IPX4 și alte funcții inteligente, căștile cu adevărat wireless WF-C700N sunt proiectate pentru a se integra perfect în viața de zi cu zi.

Pentru un confort total, WF-C700N încorporează conexiune Multipoint, ceea ce înseamnă că pot fi conectate la două dispozitive Bluetooth® în același timp. Astfel, atunci când unul dintre utilizatori primește un apel, căștile sale știu ce dispozitiv este apelat și se conectează automat la cel potrivit.

WF-C700N oferă, de asemenea, o calitate fiabilă a apelurilor datorită Wind Noise Reduction Structure, care redă clar vocea, chiar și în condiții de vânt puternic.

Căștile WH-1000XM5 disponibile acum și în varianta de culoare Midnight Blue

De la lansarea modelului WH-1000XM5, în 2022, aceste căști wireless au primit numeroase distincții și aprecieri din partea criticilor pentru funcția de anulare a zgomotului, lider în industrie, și pentru calitatea superioară a sunetului. Acum, Sony oferă tehnologia mult îndrăgită a extrem de popularului model WH-1000XM5 într-o nouă variantă de culoare elegantă Midnight Blue, permițându-le utilizatorilor să-și personalizeze și mai mult experiența de ascultare.

Realizate având la bază sustenabilitatea

Sony a proiectat WF-C700N și WH-1000XM5 Midnight Blue nu doar pentru a fi elegante și moderne, ci și pentru a fi sustenabile. Materialul de ambalare folosit pentru cele două modele nu conține plastic, ceea ce evidențiază angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

Prețuri și disponibilitate

Modelul WF-C700N va fi disponibil începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 640 lei.

WH-1000XM5 Midnight Blue va fi disponibil, de asemenea, începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 2100 de lei.

Pentru o listă completă de specificații și informații despre WF-C700N, vă rugăm să vizitați https://bit.ly/3ZDdcwr.

Pentru mai multe informații despre WH-1000XM5 Midnight Blue, vă rugăm să vizitați https://bit.ly/3mcH9pv.

###

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie responsabilă pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Având viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin oamenilor și comunităților din întreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări”, Sony va crea produse și servicii în zone precum home entertainment & sunet, imagistică și dispozitive mobile. Pentru mai multe detalii, accesați http://www.sony.net/.

* Ambele cuvinte sunt japoneze, Kando înseamnă emoție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *