Camere modulare de noua generatie, pentru o instalare discreta si un nivel inalt de flexibilitate

Axis Communications anunta lansarea unor camere modulare de noua generatie care includ doua unitati principale, doua unitati semi-asamblate si recunoscute de UL, si cinci senzori. Dispozitivele din seria AXIS F asigura o supraveghere discreta cu o integrare usoara. Camerele sunt bazate pe un concept divizat, unitatea principala, senzorul si cablul (pana la 30 m) fiind alese in functie de nevoile individuale ale fiecarui scenariu de supraveghere.

AXIS F9111 este o unitate principala cu un singur canal care ofera o rezolutie de 720p la 180 de cadre pe secunda sau o rezolutie HDTV 1080p la 60 cadre pe secunda, echipata cu senzori AXIS F21, AXIS F7225-RE si AXIS F4105-LRE. Toate celelalte unitati principale accepta patru fluxuri video cu rezolutie HDTV 1080p la 30 cadre pe secunda pe toate canalele video si necesita o singura licenta pentru sistemul de video management (VMS) si un singur port de comutare indiferent de unitatea principala folosita.

Unitatile principale cu 4 canale, semi-asamblate si recunoscute de UL, AXIS F9114-B si AXIS F9104-B, sunt ideale pentru crearea de solutii video personalizate si sunt destinate integrarii in produse finale cu certificare UL.

Aceasta serie de produse include si cinci senzori noi, inclusiv un senzor superangular (AXIS F2135-RE), un senzor cu distanta focala fixa (AXIS F2105-RE) si un senzor cu distanta focala variabila (AXIS F2115-R). In plus, include un senzor obscur extrem de discret (AXIS F7225-RE), care este ideal pentru integrarea in spatiile restranse precum utilajele si bancomatele.

De asemenea, aceasta serie ofera un mini-senzor de tip dome discret si rigidizat (AXIS F4105-LRE) cu sistem de iluminare in infrarosu (IR) incorporat, care este ideal pentru utilizarea in magazinele comerciale sau birouri.

Acest mini-senzor de tip dome este conceput pentru a face fata socurilor si vibratiilor, fiind adecvat si pentru supravegherea la bordul autobuzelor. In plus, accepta o gama larga de obiective M12 interschimbabile, facand posibila adaptarea campului vizual la scena monitorizata si obiectele de interes.

Caracteristicile principale:

  • Unitati principale cu 1 canal si cu 4 canale;
  • Unitati principale semi-asamblate recunoscute de UL;
  • Cinci senzori pentru diferite cazuri de utilizare;
  • Cablu si optiuni de montare multiple;
  • Conectori SMA-FAKRA robusti.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *