Ultima actualizare SmartThings pe seria Galaxy Watch5 si Watch4 ofera un control sporit asupra casei inteligente

Utilizatorii pot avea acum mai mult control asupra casei lor inteligente, datorită celei mai recente actualizări SmartThings pe Galaxy Watch

Utilizatorii Galaxy Watch își vor putea gestiona dispozitivele conectate din casă mai ușor și mai convenabil, chiar de la încheietura mâinii, datorită celei mai recente actualizări a aplicației SmartThings. Acum, utilizatorii Galaxy Watch nu mai trebuie să deschidă aplicația, ci pot pur și simplu să gliseze direct pe suprafața ceasului pentru a accesa SmartThings. În acest fel, utilizatorii de Galaxy Watch5 și Watch4 vor putea să folosească smartwatch-ul pentru a-și monitoriza casele de oriunde s-ar afla, în doar câteva secunde.


Specificații actualizate ale SmartThings pentru Galaxy Watch (v1.1.08):

  • Transmisiune LIVE a imaginilor captate de camerele de supraveghere din casă, dar și din afara casei/din dreptul soneriei de la intrare, pentru cei care folosesc camerele Ring și Nest – care acceptă protocolul WebRTC pentru prima dată. Utilizatorii care dețin camere de supraveghere la intrarea în casă sau integrate în interfon pot să vorbească direct cu oaspeții care îi vizitează folosind Galaxy Watch.
  • Control direct asupra unei liste extinse de dispozitive Samsung (și nu numai), cum ar fi: SmartTag, purificatoare de aer, termostate și jaluzele, direct de pe Galaxy Watch, care anterior erau accesibile doar prin intermediul smartphone-ului.

Noile funcționalități includ:

  • SmartTag: pornire/oprire sonerie și control al volumului soneriei
  • Purificatoare de aer: Reglarea vitezei ventilatorului
  • Termostate: Setarea temperaturii și controlarea temperaturii punctului de referință pentru încălzire/răcire
  • Jaluzele: Trei comenzi personalizate (deschidere, închidere, pauză), ajustarea nivelului jaluzelelor
  • Control de la distanță asupra televizorului conectat folosind Galaxy Watch. Prin noua funcție de control Device-to-Device (D2D), care conectează un Galaxy Watch cu Smart TV-ul Samsung din apropiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *