Razer lanseaza Deathadder V3 Pro Faker Edition si Deathadder V3

DeathAdder V3 Pro Faker Edition prezintă un design care celebrează activitatea legendarului jucător de League of Legends, iar DeathAdder V3 oferă hardware actualizat într-un mouse ultra-ușor de doar 59g.

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a lansat două noi modele ce completează îndrăgita gamă DeathAdder – Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition și Razer DeathAdder V3.

Proiectat în colaborare cu legendarul jucător de League of Legends, Lee “Faker” Sang-Hyeok,  DeathAdder V3 Pro Faker Edition prezintă un design unic, personalizat pentru cel supranumit ”the Unkillable Demon King”, fiind totodată echipat cu hardware de înaltă performanță. DeathAdder a fost mereu arma preferată a lui Faker, iar DeathAdder V3 Pro Faker Edition reprezintă o dovadă în plus că acest model îl reprezintă. Separat, DeathAdder V3 este o variantă cu fir a mouse-ului DeathAdder, actualizată cu cele mai noi tehnologii Razer pentru ca jucătorii să se bucure de cele mai mari avantaje în jocurile competitive.

”Misiunea noastră este să creăm perifericele perfecte, care ajută jucătorii de esports să obțină victoria”, a declarat Flo Gutierrez, Director of Global Esports la Razer. ”Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition sărbătorește prietenia noastră de durată cu Faker, care a început încă din 2016, și îi oferă acestuia o versiune personalizată a mouse-ului său preferat, care a însoțit legendarul său parcurs în esports.”

Pentru ”The Unkillable Demon King”

Echipat cu un mouse DeathAdder, Faker a făcut istorie câștigând trei campionate mondiale în 2013, 2015 și 2016, o performanță egalată de un singur alt jucător. Considerând DeathAdder singurul mouse pentru el, Faker a fost mereu un promotor al popularei serii de mouse-uri de esports de la Razer. Cu DeathAdder ca armă preferată, Faker a dominat competițiile, fiind singurul jucător care a realizat performanțe precum cele peste 500 de victorii și 2.600 de kill-uri din competițiile League of Legends Champions Korea, dar și cele peste 100 de victorii în competițiile internaționale.

”Este un moment special pentru mine. Mereu am visat să am propriul meu mouse și acum mă pot bucura de el împreună cu familia, prietenii și fanii mei”, a declarat Lee “Faker” Sang-Hyeok. ”Ador designul, iar performanța este fără egal. Mulțumiri uriașe celor de la Razer pentru tot efortul și pentru că au lucrat cu mine la acest proiect uimitor.”

Bifând toate caracteristicile pentru care fani din întreaga lume iubesc această gamă, DeathAdder V3 Pro Faker Edition include toate tehnologiile de top oferite de Razer. Acestea includ senzorul optic Razer™ Focus Pro 30K, switch-urile optice de mouse din cea de-a treia generație, dar și tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless. Modelul poate fi upgradat la un polling rate real de 4000 Hz prin intermediul  Razer™ HyperPolling Wireless Dongle, iar în ciuda design-ului ergonomic rafinat, greutatea mouse-ului rămâne una extrem de mică, de doar 63g.

Un nou favorit pentru profesioniști

Razer DeathAdder V3 Pro, unul dintre cele mai populare produse de la Razer, este acum disponibil în varianta cu fir. Este vorba despre noul DeathAdder V3, care vine echipat cu tehnologiile de top ale Razer, cum ar fi senzorul optic Razer™ Focus Pro 30K, switch-uri optice pentru mouse din cea de a treia generație și tehnologia HyperPolling de 8000 Hz. Acest mouse le oferă jucătorilor performanțe, viteză și fiabilitate fără egal. Deși este extrem de ușor, având o greutate de doar 59g, cablul Speedflex permite o glisare lină și mișcări rapide pentru a învinge concurența. Textura sa netedă la atingere este confortabilă în utilizare și nu compromite aderența.

Împreună, DeathAdder V3 Pro Faker Edition și noul Razer DeathAdder V3 completează cea mai nouă iterație a celei mai vândute game de mouse-uri de la Razer.

DESPRE RAZER DEATHADDER V3 PRO FAKER EDITION

  • Optimizat cu un design ultraușor de 63g pentru sesiuni lungi de gaming (excluzând cablul)
  • Senzor Optic Razer™ Focus Pro 30K
  • Compatibilitate mai mare cu suprafețele – Senzorul detectează mișcarea pe sticlă transparentă cu o grosime de cel puțin 4mm
  • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3, certificate pentru 90 de milioane de acționări
  • Poate fi upgradat la 4000 Hz cu ajutorul dongle-ului wireless HyperPolling, comercializat  separat
  • Cinci butoane programabile și un buton DPI suplimentar
  • Autonomie de până la 90 de ore
  • Incarcare USB tip C și cablu Speedflex pentru mișcări fluide
  • Dimensiuni aproximative: 68 mm (lățime) x 44 mm (înălțime) x 128 mm (lungime)

Pentru mai multe informații despre Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition, accesați acest link.

DESPRE RAZER DEATHADDER V3

  • Optimizat cu un design ultraușor de 59g pentru ore  întregi de gaming (excluzând cablul)
  • Senzor optic Razer™ Focus Pro 30K
  • Compatibilitate mai mare cu suprafețele – Senzorul detectează mișcarea pe sticlă transparentă cu o grosime de cel puțin 4mm
  • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3, certificate pentru 90 de milioane de acționări
  • Tehnologie Razer™ HyperPolling de 8000 Hz
  • Cinci butoane programabile independent
  • Cablu Speedflex pentru mișcări fluide
  • Dimensiuni aproximative: 68 mm (lățime) x 44 mm (înălțime) x 128 mm (lungime)

Pentru mai multe informații despre Razer DeathAdder V3, accesați acest link.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Razer #WinItYourWay vizitați această pagină.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition

189.99 EURO

Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail.

Razer DeathAdder V3

79.99 EURO

Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail.

IMAGINI: LINK

# # #

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

CONTACTE DE PRESĂ

America
Will Powers
Will.Powers@razer.com

EMEAMaren Epping
Maren.Epping@razer.com

ChinaEvita Zhang
Evita.Zhang@razer.com

Asia Pacific
Mark Juan
Mark.Juan@razer.com

Global
Vanessa Li
Vanessa.Li@razer.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *