Review – Zyxel 4G LTE-A LTE5398-M904

Zyxel 4G LTE-A LTE5398-M904 este un router wireless care acceptă tehnologia 4G LTE Advanced. Este  proiectat pentru a fi utilizat în zone cu  acces  limitat sau fără acces la bandă largă   fixă și poate fi utilizat ca conexiune primară  sau de rezervă la internet.

Una dintre  caracteristicile  cheie ale acestui router este conectivitatea 4G LTE  de mare viteză, care poate oferi viteze de  descărcare de până la 150 Mbps și viteze de  încărcare de până la 50 Mbps.  În plus, routerul este echipat cu un modem 4G LTE încorporat, care elimină necesitatea unui  modem extern.

LTE5398-M904 are, de asemenea,  un  port Gigabit Ethernet, care poate fi utilizat pentru a conecta un  dispozitiv cu fir, cum ar fi un computer sau un  comutator de rețea. În plus, are un  punct de  acces WiFi încorporat care acceptă rețele wireless  dual-band de 2,4 GHz și 5GHz, oferind utilizatorilor  o conexiune wireless stabilă și rapidă.

Routerul  are, de asemenea, un server VPN încorporat, care poate fi utilizat pentru a crea o conexiune sigură, de la distanță  la rețeaua dvs. De asemenea, are un firewall încorporat și suport pentru calitatea serviciului (QoS)  pentru a ajuta la  gestionarea și prioritizarea traficului de rețea.


În general,  Zyxel 4g LTE-A LTE5398-M904 este un  router wireless fiabil și de înaltă performanță care poate oferi conectivitate rapidă și stabilă la internet  în zone cu acces  limitat sau fără acces la linie fixă  bandă largă.  Cu toate acestea, este important să rețineți că disponibilitatea și acoperirea sa depind de rețeaua 4G  din  zona dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *