Konica Minolta anunță lansarea noului sistem de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 400

București, România, 26 Ianuarie 2023

Konica Minolta anunță lansarea noului sistem de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 400 – ce va avea loc în primele luni ale acestui an. Conform rapoartelor privind schimbările pieței, aproximativ 48% dintre furnizorii de etichete plănuiesc noi investiții în echipamente digitale pentru printarea etichetelor, în următorii doi ani. Vizând tocmai această zonă, AccurioLabel 400 este proiectat să ofere un tipar digital de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.

Konica Minolta, lider de piață în industria sistemelor de tipar digital, își propune ca, odată cu lansarea noului AccurioLabel 400, să capteze o altă parte semnificativă dintr-un sector în creștere rapidă, format din furnizori de etichete tipărite în volume medii și mari. În cel mai recent raport al asociației FINAT, președintele Philippe Voet a emis o clarificare pentru piața europeană a tiparului pe bandă îngustă: “etichetele sunt un factor indispensabil al infrastructurii de bază.”

“Unul din cinci respondenți (21%) preconizează că vor achiziționa un sistem de tipar digital în 2022, în timp ce mai mult de o treime dintre cei chestionați (37%) declară că vor achiziționa un astfel de sistem în 2023,” se arată în raportul FINAT RADAR1.

Cercetările susțin opinia Konica Minolta conform căreia există pretutindeni oportunități pentru a regândi posibilitățile de dezvoltare, pe fondul creșterii prețurilor la energia electrică și a costurilor materiei prime și, în plus, a lipsei tot mai acute a forței de muncă specializată.

Dezvoltările adăugate noului AccurioLabel 400 includ capacitatea de a extinde aplicațiile cu toner alb, productivitate îmbunătățită cu viteze de imprimare super rapide – de până la 39,9 metri pe minut – și reduceri suplimentare ale costurilor de funcționare datorită duratei de viață mai ridicate a pieselor, precum și a tiparului mult îmbunătățit. AccurioLabel 400 va fi disponibil în configurații de 4 și 5 culori.

Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group la Konica Minolta Europa: “Reacțiile obținute în urma testelor efectuate pe AccurioLabel 400 și primele prezentări publice ale acestui echipament au fost extrem de pozitive. Noul sistem de tipar digital pentru etichete oferă un alt nivel de oportunități pentru transformarea tiparului digital pe piețele de producție cu volum mediu și mare, pentru furnizorii de etichete cu viziuni de viitor. Pe baza reacțiilor obținute de la aceștia și în urma propriei noastre analize de piață, putem declara că software-ul și soluțiile cloud sunt factori cheie pentru creșterea nivelului de automatizare și eficiență a întregului flux de lucru, ca parte integrată a transformării digitale a afacerii inteligente.”

Carsten a mai adăugat: “Suntem încântați de oportunitățile pe care le va oferi AccurioLabel 400 – acestea sunt peste tot pentru toți cei care doresc să-și extindă posibilitățile de tipar. Acest sistem de tipar digital va fi o opțiune interesantă pentru clienții de AccurioLabel 230, care își dezvoltă deja propria afacere pe piața de Label&Packaging.”

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe FacebookYouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *