În cadrul CES 2023 Lenovo prezintă cele mai inovatoare dispozitive și tehnologii care oferă o nouă experiență de utilizator

Lenovo™ își completează portofoliul cu o nouă gamă de PC-uri Yoga™, ThinkPad™, ThinkBook™, Lenovo Legion,™ IdeaPad™ și IdeaCentre™, Lenovo Tab Extreme, conceptul Project Chronos, Lenovo ThinkPhone by Motorola și multe invoații

În cadrul CES® 2023, Lenovo™ a prezentat cea mai recentă gamă de dispozitive și tehnologii bazate pe inovație și pe îmbunătățirea experienței de utilizator. De la noi concepte ale dispozitivelor legendare, la produse cu design inovator și noi metode de utilizare a inteligenței artificiale, noul portofoliu este adresat atât consumatorilor finali, cât și  consumatorilor segmentul de business o experiență mai detaliată asupra noi.

De asemenea, noul portofoliu demonstrează angajamentul Lenovo față de ESG, în conformitate cu viziunea sa de a atinge un nivel de emisii zero până în 2050, aliniat la inițiativele Science Based Target. Astfel, Lenovo continuă să se concentreze pe sprijinirea unei economii circulare prin creșterea utilizării materialelor reciclate în produsele și ambalajele sale și prin colaborarea cu partenerii din industrie pentru a contribui la creșterea eficienței energetice a dispozitivelor sale.

Echipamentele premium de consum transpun inovația în moduri inedite

Lenovo a prezentat noi produse pentru a răspunde nevoilor variate ale consumatorului modern. Noul laptop de ultimă generație, Yoga Book 9i, marchează un nou capitol pentru Yoga datoră stilului premium și performanței de ultimă generație. Noul Yoga Slim 6i (14″, 8) este un dispozitiv cu un design rafinat, portabil, dar care păstrează performanțele la cel mai înalt nivel. Subțire, ușor și inovator, Yoga Slim 6i permite utilizatorilor să lucreze și să creeze conținut cu ușurință, fie că se află în mișcare sau fie că prefere să lucreze de acasă.

De asemenea, Lenovo a prezentat adițiile ale modelelor Yoga 9i (14″, 8) și Yoga Slim 7i Carbon (13″, 8), ambele cu procesoare Intel Core din a 13-a generație ce ating noi niveluri de performanțe. Totodată, laptopul Yoga 6 (13″, 8) este alimentat de cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000 care oferă autonomie îmbunătățită pentru a face față și celor mai lungi sesiuni de lucru la distanță.

În materie de tablete, Lenovo Tab Extreme și Lenovo Smart Paper oferă performanțe de top pentru mediul școlar sau pentru utilizarea casnică. Lenovo Tab Extreme este mai puternică tabletă Lenovo de până acum, cu un design ce integrează o tastatură cu două balamale2; în balamaua principală a suportului este creat un compartiment de depozitare și protecție pentru stylus-ul Lenovo Precision Pen 3 inclus.

Conceptul Lenovo Project Chronos (denumire oficială în curând) este o nouă tehnologie care captează mișcările utilizatorului. Aceasta îi permite utilizatorului să interacționeze și să desfășoare activități în lumi virtuale 3D fără ochelari sau dispozitive portabile, ceea ce face ca utilizatorii să se bucure mai mai mult de  mediile virtuale 3D.

Ecosistem elegant și inteligent pentru gaming 

Linia de PC-uri, monitoare și accesorii Legion 2023 stabilește un nou standard în domeniul gaming-ului pe PC, oferind jucătorilor avantajul de care au nevoie pentru a ajunge în topul clasamentelor. O noutate pentru 2023 este cipul Lenovo LA AI, primul cip dedicat AI din lume montat pe un laptop de gaming3. Prin intermediul tehnologiei Lenovo AI Engine+ cipul dispune de un algoritm software de învățare automată pentru a regla în mod optim performanța sistemului. Acest cip este montat pe laptopurile Lenovo Legion Pro 7 și 7i (16″, 8) și pe laptopurile Lenovo Legion Pro 5 și 5i (16″, 8).

În ceea ce privește desktop-urile, noua generație de PC-uri Lenovo Legion oferă cele mai ridicate performanțe, cu Lenovo Legion Tower 7i (34L, 8) și Lenovo Legion Tower 5i (26L, 8) care sunt alimentate de procesoarele desktop Intel® Core™ din a 13-a generație și plăcile video NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 4000. Lenovo Legion Tower 5 (26L, 8) integrează procesoarele AMD® Ryzen™ 9 și placile video AMD Radeon™ RX din seria 7000 sau NVIDIA GeForce RTX din seria 4000.

ThinkPad X1, ThinkPhone, ThinkVision și Lenovo Go Power Hybrid Working

Lenovo a prezentat cele mai noi laptopuri ThinkPad X1 construit materiale reciclateși dispune de noul program Lenovo Commercial Vantage pentru a evidenția setările care pot îmbunătăți eficiența energetică. Lenovo View este nouă tehnologie pentru setările grafice care oferă calitate îmbunătățită a imaginilor video de pe dispozitivele compatibile. Cea mai recentă generație de monitoare ThinkVision este alimentată de display-urile mini-LED ultra-luminoase ThinkVision P27pz-30 și P32pz-30, urmate de noile monitoare VOIP ThinkVision din seria T, construite pentru munca hibridă, care dispun de o funcționalitate integrată Microsoft Teams, camere de 5 MP, microfoane duble și difuzoare. Lenovo a prezentat cele mai recente monitoare ThinkVision P-series 4K profesionale și noile monitoare Lenovo L-series pentru ideale pentru acasă.

Dispozitive destinate segmentului de consum care oferă Performanță, Versatilitate și Mobilitate de ultimă generație

Cea mai recentă generație de dispozitive Lenovo este plină de caracteristici și îmbunătățiri deosebite, concepute pentru a-i ajuta pe oameni să se conecteze cu pasiunile lor și să își atingă obiectivele zilnice. Cu cinci noi laptopuri IdeaPad portabile și performante (IdeaPad Pro 5i, IdeaPad Pro 5 Gen 8, IdeaPad Slim 5i, IdeaPad Slim 5 și IdeaPad Flex 3i Chromebook), desktop-ul elegant și compact IdeaCentre Mini (1L, 8), o tabletă Lenovo de 9 inchi (Lenovo Tab M9) și versatilul Lenovo 500 USB Type-C Universal Dock, aceste dispozitive sunt concepute pentru toate spațiile și locurile în concordanță cu stilul de viață în mișcare al consumatorului de astăzi. Fie că lucrează, studiază, creează sau pur și simplu se întâlnesc cu prietenii din afara orașului, aceste noi produse oferă viteză, versatilitate și comoditate pentru a se potrivi nevoilor acestora, oriunde s-ar afla.

Tehnologii inovatoare

În plus, față de aceste opțiuni hardware premium, Lenovo oferă o gamă de servicii de mentenanță a dispozitivelor pentru a ajuta la menținerea produselor în stare de funcționare optimă și sigură, cum ar fi cel mai recentă tehnologie de securitate bazată pe cloud Lenovo Smart Lock4. Pentru un nivel suplimentar de confort în susținerea laptopurilor prezentate astăzi, Lenovo Premium Care Plus3 încorporează multe dintre serviciile sale într-o singură soluție. Acest serviciu cuprinzător include suport hardware și software avansat, protecție împotriva daunelor accidentale și garanție extinsă pentru baterie. Lenovo Migration Assistant și Lenovo Smart Performance regăsite în cadrul Lenovo Vantage și reprezintă sistemele de verificare automată a componentelor hardware și software.

Mai multe informații despre toate anunțurile noilor produse Lenovo pot fi găsite în dosarul de presă CES 2023 pe Lenovo StoryHub.

Despre Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o putere tehnologică globală cu venituri de 70 de miliarde de dolari, clasată pe locul 171 în topul Fortune Global 500, cu 82.000 de angajați în întreaga lume și care deservește zilnic milioane de clienți pe 180 de piețe. Concentrată pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, Lenovo și-a consolidat succesul ca cea mai mare companie de PC-uri din lume, extinzându-se în continuare în domenii cheie de creștere, inclusiv servere, stocare, dispozitive mobile, soluții și servicii. Această transformare, împreună cu inovația Lenovo care schimbă lumea, construiește o societate digitală mai incluzivă, mai demnă de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul oficial și citiți despre cele mai recente știri pe Lenovo StoryHub.

Generațiile anterioare ThinkPad X1 Carbon, X1 Yoga și X1 Nano nu au folosit metale reciclate

2 Suportul pentru tastatură cu balama dublă este vândut separat pe unele piețe

3 Pe baza unei cercetări interne efectuate la data de 24 octombrie 2022, comparând laptopurile de gaming de 16″ distribuite de producătorii globali de PC-uri care livrează anual > 1 milion de unități la nivel mondial și care sunt susținute de combinația dintre un cip dedicat AI sau un motor AI și grafica NVIDIA GeForce RTX TGP (140W+).

4 Lenovo Smart Lock este disponibil prin Lenovo Vantage și se aplică numai pe PC-urile Lenovo cu Windows 10 sau 11.

5 Produsele Premium Care Plus se aplică desktopurilor, laptopurilor și tabletelor din acest anunț și sunt disponibile în funcție de disponibilitate. Serviciul este disponibil pe anumite piețe, iar nivelul serviciului poate varia în funcție de locația geografică. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele și specificațiile produselor în orice moment, fără notificare prealabilă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *